Małe odświeżenie autko dzisiaj zostało wyszlifowane najdrobniejszymi papierami wiec teraz czeka na malowanie ale niestety trochę poczeka chyba że mikołaj mi przyniesie podkład którego mi brakuje
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-12-10, 17:58
jako amatorsko to ujdzie ( choc mnie na kolana nie powalil ), ale napewno bym takiego modelu nie kupił. A do modelu jaki zrobił "KDZ" z vwzone to Ci jeszcze daleko. Ale praktyka czyni mistrza. Nie odbierz tego źle. Krytyka ma za zadanie zmotywować Cię do większego dbania o szczegóły.
Dlaczego????
-lakier ( mało dokładnie warstwy. warstwy kładzie się w max 30min odstępach. daj bezbarwny i polerka )
-zrób czarne listwy i górną część zdesia jak w GT ( doda to smaku )
-front ( o ile szacun za gril, to światła już kaszana )
- tył ( z profilu jak popatrzy się na swiatła to bardziej mi z okularem się skojarzyło niż vento)
Działaj bo oko krytyka czówa
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
ringi będą robione to tylko była próbna wersja a jeżeli chodzi o lusterka to po zamontowaniu niestety tak jakoś idą do góry nie wiem czemu to już nie moja wina
pablo170 jeżeli chodzi o listwy to będą pod kolor bo to nie ma być GT tylko będzie TDI Slaw71 czyli takie jak mam w avatarze i podpisie
Silnik: z pralki Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 421 Skąd: katowice / brzeszcze
Wysłany: 2009-12-10, 21:24
Przemas napisał/a:
takie jak mam w avatarze i podpisie
to dokładka, progi i tył popraw są czarne. za dużo koloru. dodaj te czarne akcenty i powinno sie poprawić. No i czekam na efekt z ringami. A lusterka na ciepło popraw, lub wytnij i naklej poprawione.
_________________ Tuning zabawą, moc podstawą. Budowa SWAP'ów VW i FIAT
Venta nie kupisz tak łatwo. Dostanie go w skali 1:24 jest niemal niemożliwe. 1:43 w PL rzadko się zdarzają, za to małe resoraczki są czasem na allegro.
Ostatnio zmieniony przez Karu6 2009-12-31, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Venta nie kupisz tak łatwo. Dostanie go w skali 1:24 jest niemal niemożliwe. 1:43 w PL rzadko się zdarzają, za to małe resoraczki są czasem na allegro.
vento najczęściej dostaniesz na allegro w skali 1:87 a w skali 1:43 niema prawie wcale lecz vento w skali 1:23 nie wychodziło wcale no chyba że ktoś sobie zrobi tak jak ja to będzie miał
hym muszę was zmartwić bo model jest w rozsypce bo później po większych oględzinach postanowiłem jeszcze raz zrobić dupkę bo były pęknięcia niezbyt to przypominało vento wiec wziąłem się jeszcze raz za to i będę chciał zrobić najlepiej jak będę umiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum