wszystko ładnie ,pięknie,ale się tak nie przypalaj.Sam silniczek jest super ale to nie wszystko,do kompletu musisz mieć skrzynię 6 i półośki,do tego będzie mega rzeżba z mocowaniem silnika żeby to przerobić.Do tego ktoś to musi wsadzić i odpalić,jeśli dasz radę sam to Ok.Ale i tak koszta urosną nie wiadomo ile.
hehe miałem na mysli marzenia .... choc kiedys moze sie spełnia.
a jesli o realia :
bo zastanawiam sie nad wsadzeniem do swojego ventylka silniczek 150ps <ARL> do swego ventylka z tego co sie dowiadywałem bym musiał wymienic wiadome krzynie na 6 bo a co do mocowan silnika to by pasowały ...
ale nie wiem jeszcze czy bedzie sens < wiadome koszty > czy lepiej zainwestowac w swoj i wycisnac z niego 200ps w gore czy montowac <ARL> i spokojnie go pocisnac do 200ps
nie wiem jakie jeszcze sa koszty bo czekam odpowiedz od znajomych ..
Nom witamy na forum. pamiętam owe vento z allegro nawet dzwoniłem do kolesia w sparwie ejgo spzredazy bo chciałem wymienic benzyniaka na diesla. No ale ubogie wyposazenie jednak pomimo silnika nie wzbudziło mojej aprobaty. No to powodzenia w modach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum