tak jak Piotrek pisał listwa powinna zrównać się z lampami a nawet delikatnie powinna być głębiej... do tego grill jest zbakierowany jakby nie wskoczył dobrze na swoje miejsce
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Czas odkurzyc troche temat a wiec Venciak otrzymal nowe gadzety takie jak zaciski hamulcowe na przod 280mm MFA lecz brakuje jeszcze licznika i czujnikow, ale wszystko pomalu nie odrazu Rzym wybudowali nowa poducha pod silnik oraz nowo obszyta kierownica czarno kremowa pasujaca do kolorystyki wnetrza auta na dniach wrzuce fotki
Powiem wam tak co do sprzedazy to narazie mysle ze autko zostanie dzwonili ludzie ale oczywisciee chciali by za darmo albo zeby im jeszcze dopacic wiec postanowiłem narzie dac sobie spokoj ze sprzedaza a sytlacja finansowa zaczyna wychodzic pomalu na prosta wiec jest git
sprzedaż ventyla to zawsze jakieś wyjście, sam przechodziłem to samo i z tego co pamiętam kilku forumowiczów także. czas jednak był łaskawy i na szczęście udało się wszystko wyprostować bez sprzedaży. nie ma się co martwic na za pas. będzie dobrze
Podswietlenie zosatje seryjne czyli zielone jedyne co to zakupie jeszcze nowe podsiwetlenie swiatel i licznika, kiere zakupilem od goscia z forum golfa a co do brudzenia to nie bedzie z tym problemu gdyz latwo bedize mozna to zmyc
Jutro jade ogladac nowy nabytek co to bedzie Oczywiscie VW a jakie Vento lecz US czyli Jetta mk3 czarna rocznik jak moj klekot tylko ze VR 6 jesli dobrze pojdze to bedzie zamiana
levis521, nie to jest ta, ja mowielm o tej ->
http://carstein.otomoto.p...-C10660952.html
lecz juz mi sie odwidzialo zadzwonilem i okazalo sie ze auto nie ma OC i przegladu oraz do wymiany jest lozysko w przenim kole, oraz to ze silnik w autku jest juz zmeczony
Co za pechowy Rok juz nie wiem czy ktos na mnie rzucił jakas klatwe czy co, jak nie hamulce to pompa a teraz to, zalamac sie tylko :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
niestety moja wina w pracy parkowalem dzisiaj i przyjeb... w drzewo ktore rosnie z ukosa a ze pracuje na osrodku to drzewak na nim nie brakuje cimno bylo a drzewko schowalo mi sie w tylnym slupku i bum
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-03-05, 18:28
Dokładnie tak samo miałem uderzone, z tym ze w moje auto uderzyło inne. Na pewno masz szczeliny na łączeniach, i będziesz miał mokro w bagażniku po deszczu. Pooglądaj to dobrze i uszczelnij jakimś silikonem.
chyba ktoś rzucił ogólnie klątwę na vento. Nie pierwszy jesteś z uszkodzonym samochodem pewnie to ci od calibr.... śmialiśmy się z nich to teraz się będą odgrażać
Troche sie temam zastal a wiec tak tyl zostal wyklepany lampa zmieniona tylko zdes trzeba prysnac, halogen zakupiony i juz zamontowany oraz zawieszka tez juz na aucie wyladowala, na dniach bede musial ja jeszcze troche wyregulowac gdyz lewy tyl jest nizej i prawy i wogule chyba tyl jest za nisko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum