eeeeeee tam Porsche to i w Zamościu jeździ. Tak jak 4 Mustangi i 3 Corvetty. Jak byłem ostatnio w Łodzi to też Mustanga widziałem czarnego z takim chyba pomarańczowym pasem.
Karu6, to powiedz, czego Ty tam u siebie nie widziałeś...
u siebie nie widziałem żadnego Lambotghini, Ferrari Dodge Vipera np. Ale za to pod szkołą stoi Polonez WRC xD. Wiejski tuning i na przedniej szybie naklejka WRC. Ale już jej nie ma chyba. Nie widziałem też u siebie Maserati, Astona Martyina ani Bentleya xD
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-11-21, 20:50
Jakoś na wiosnę leciałem do przejścia graniczne go z Ukrainą w dorohusku...nawet nie wiecie ile tam było tirów na ukraińskich blachach wyładowanymi Hammerami, najnowszymi Mustangami....Porsche itp...widać Ukraina ogólnie biedny naród, ale niektórzy potrafią się wybić skoro tam tyle tego typu furek jedzie.
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-21, 20:54
innym razem jak bede jechac z univerku sfotkam Mustanga stoi niedaleko prezydentury
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Jak jechałem do Doniecka tyż TIR-em to przed nami w drodze do Kijowa jechałą laweta i stał tam Mustang, Challenger i cos jeszcze ale nie widzialem bo noc byla. Jak nie pada deszcz to ja Mustanga codziennie widze jak ide do szkoły, w komisie stoi.
Na Ukrainie to tam maja albo jakies najnowsze Lexusy albo cos fajnego lub stare żiguli czy Moskwicza. Mało tam aut z lat 90-tych. Co prawda widziałem kilka Ventek ale mało.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Ów radar, o ile się nie mylę, to w Zajączku jest, jak z Łęknicy do Żar ciśniesz. Zaraz na samym początku tej wiochy po prawej str. Nie wiem dokłądnie czy to Zajączek czy inna, bo po drodze w dwóch miejscach są radary, ale w jednej z nich. I ponoć do dziś tak stoi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum