Jak w temacie, sprzedam wąski hokej. Hokej w stanie dobrym, żadnym pęknięć czy głębokich rys. Cena 30zł + koszt wysyłki (koło 15zł). Zdjęcia będą jutro.
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-01-15, 22:02
Bartek, jak można to bym zaklepał ten hokej, co? Koło 15 będę w chacie z roboty to zerknę ta foty i dam znać. Chyba że masz jeszcze dojście do szerokiego to też bym się zakręcił koło niego.
Ostatnio zmieniony przez D_M_C_ 2010-01-15, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Wąski to wąski czyli tzw. ślizg Idealny na śniegi Zdjęcia, słabej jakości bo robione telefonem na szybko ale gwarantuję że hokej jest w stanie bardzo dobrym, trzeba go tylko opłukać bo jest zakurzony
Silnik: 2GT ADY LPG Pomógł: 8 razy Wiek: 48 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 474 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-01-16, 15:38
Ok bartek ja biorę. Nie mam nic i wentka głupio wygląda a miałem szeroki i mi zniknął nawet nie wiem kiedy.
Prześlij mi dane potrzebne na priva. Jeśli możesz poczekać to w poniedziałek Ci przeleję kasę, bo właśnie wyjeżdżam i będę na forum dopiero w niedzielę późnym wieczorem. Jakby co to na priva Ci wysłałem telefon. Oddzwonię jakby co.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum