Wyposażenie: Skromne:)
- Szyberdach
- trzeci STOP
- Alu 15" BBS
Historia
Auto było kupione można powiedzieć ,że spontanicznie. Nie interesowałem się Goflami, a co mówić Vento. Szukałem auta, jeździłem, sprawdzałem. Niestety wszystko miało jakiś haczyk. Na te Vento trafiłem przypadkiem. Przeglądałem allegro i po prostu miał dla mnie w sobie to coś, że postanowiłem podjechać i sprawdzić. To była dobra decyzja. Auto z zewnątrz było zadbane, wypucowane. Jednak auta , które oglądałem też z wyglądu nie były złe. Dopiero jak zaglądałem pod maskę, uruchamiałem silnik, zerkałem pod spód auta to dopiero wtedy pojawiały się mankamenty nie do przełknięcia. Z Vento było inaczej . Auto pracowało równo, nie kopciło, turbina sprawna. Jeden ma troszeczkę rdzy ,ale nie jest to drastyczna sprawa.
Zdjęcia auta od razu po zakupie. Kupiłem go w październiku 2009
A tutaj zdjęcie z początku listopada:)
Rzeczy ,które mam w planach zmienić:
Przedni zderzak- moim zdaniem jest za duża szczelina między grillem, a zderzakiem, muszę go podnieść.
Lampy tył - chcę przyciemnić pomarańczowe
Grill- podlega absolutnej wymianie, trzyma się na drutach i nie jestem pewien co do tego czy pochodzi od Vento
Blendy - przyciemnić
Kierunki - białe/czarne, jeszcze nie wiem
Czekają już na wstawienie podświetlenia zegarów i nawiewów:) teraz tylko czekam na cieplejszą pogodę ,żeby mi plastiki nie popękały:)
Chętnie wysłucham waszych opinii co zmienić i jak to zmienić.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników VW Vento i życzę szerokiej drogi [/b]
Ostatnio zmieniony przez Arturek 2010-01-31, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-01-31, 15:46
ładny furak powodzenia w modach
by rozwiac twoje watpliwosci to grill vento ale z młodszej wersji (moze byc nie oryginał)
a nie jestem pewien (daj wiecej fotek) ale chyba zderzaczek masz od golfa wiec dawaj dokładke VR-a
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
by rozwiac twoje watpliwosci to grill vento ale z młodszej wersji (moze byc nie oryginał)
a nie jestem pewien (daj wiecej fotek) ale chyba zderzaczek masz od golfa wiec dawaj dokładke VR-a
Wieczorem wrzucę zdjęcie ,na którym lepiej to widać. A gdzie dostanę taką dokładkę?
krzeszak napisał/a:
to warsie GT
Nie, nie:P Ten znaczek to chyba poprzedni właściciel dla śmiechu umieścił:D to 75konny diesel ;D
vezet22 napisał/a:
ori z wąską dokładką
Nie bardzo rozumiem, mógłbyś pokazać jak to wygląda? jakieś zdjęcie?
to omijaj takie ogłoszenia. Najpewniej znajdziesz na różnych forach. Powiedz jaką maksymalną cenę możesz dać za dokładkę i jaką to ja jak coś będę widział dam CI znać
Dokładnie taka jak Twoja mnie interesuje Aha, no i podoba mi się grill taki jak jest u Ciebie- całość w kolorze nadwozia, a te żeberka czarne. Fajnie to wygląda. Wiosną zamierzam się za to zabrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum