Wysłany: 2009-09-09, 00:55 [zamienie i doplace]zderzak
Mam taki pytanko..
Czy bylby ktos chetny na zamiane moim zderzakiem ktory mozna zobaczyc tu: http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=5026 (to na dole to chyba ten caly hokej) na oryginalny z doplata z mojej strony? i jesli tak to ile $
A nie zastanawiałeś się żeby go pomalować i zamontować w przyszłości tańszy niż do vento szeroki hokej. Oczywiście za malowanko elementu zapłacisz gdzieś w okolicy 250zł.
o hokeju myslalem, juz nawet patrzylem na allegro i w sumie to duzo jest tych szerokich hokei.. a co do malowania, to mialy mi wplynac pieniazki na konto i mialem sobie kupowac oryginalny zderzak, jednak sie okazalo ze kaska bedzie dopiero gdzies w polowie listopada.. wtedy by mni bylo stac na pomalowanie i dokladke, jednak nie wiem czy zdrowo jest tak malowac na zime, czy nie bedzie to odchodzic itp.. i teraz zostawic tak jak jest, a tamte pieniadze spozytkowac w sposob taki, ze dozbierac jescze troche i po sezonie kupic aluski, bo teraz beda tansze niz na wiosne.. mialem takze chec na indyglo i chrom w srodku, jednak ze skromnej pensji pracownika McDonalda, ktory musis splacac dlugi nie da sie nakupowac cudow.. ;p
Czemu.. klameczki, rygielki, krateczki od nawiewu, obwodki zegarow, moze maskownice(chociaz tutaj nie wiem czy nie lepiej na czerwono spreyem psyknac)..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum