Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-02-19, 17:01
Ciekawe, choć w życiu nie kupiłbym auta w takiej kolorostyce ciekawe czym kierowali sie ludzie zamawiając taką wersję. Widziałem parę razy takie Polo na żywo i nie wyglądało to fajnie moim zdaniem.
Dla niektórych. Wychodziły Golf mkIII, Polo i garbusy w serii. Tylko te 3 modele zostały wybrane na taką ''podwersje"
Ja jestem pierwszy w Polsce z harlekinem i jest MEGA dobrze. Przede wszystkim jestem Original a nie ściągam pomysły od wszystkich i tym się podniecam
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-05-21, 18:08
Arcaj napisał/a:
a nie ściągam pomysły od wszystkich i tym się podniecam
hehe każdy skąd sciągał to są trendy poprostu , podobnie jak z modą wśród ludzi np z ciuchami z autami jest podobnie kiedys była moda na laminaty teraz jest moda na germana rosta czy rata wszystko ma swój początek niektórzy zostaną przy tych stylach na zawsze inni pojdą z nurtem czasu i zmienią upodobania . Niewiadomo czym bedą sie "podniecać" nasi synowie więc luzik Do europy mknie moda z za oceanu np hawaii czy us takie zycie
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-05-21, 21:33
Rafik, cenię Cię bardzo za o co piszesz na forum, ale powyższy post jest mega sama kwintesencja
Od siebie dodam tyle....originalne to błędna pisownia.....powinno byc oryginalne....a jeśli się to tyczy auta, nie ma to sensu, gdyż oryginalna może być tylko seria....a prawdziwie oryginalna, może być tylko osoba, czyli jedyny w swoim rodzaju zbiór cech lub nawyków więc w stosunku do auta produkowanego serynie, ma się to nijak
Można powiedziec jedyny w swoim rodzaju, ale to także nie ma sensu, gdyż ktos to kiedyś zrobił
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-05-21, 22:43
Paweł J. napisał/a:
Rafik, cenię Cię bardzo za o co piszesz na forum,
WOW aż się trochę głupio miło zrobiło dziękuje Pawle
czytając Twojego posta to masz racje co do oryginalności bo tak właśnie jest czyli jednym słowem "fabryka" czyli mało jest takich vent a może i wcale bo wnioskując fabryka począwszy od blachy z której vento (czy też inny model) zostało stworzone lakier który został nałożony w fabryce wnętrze silnik felgi dosłownie wszystko ale mniejsza w to kolebka czasu daje się we znaki a nie wszyscy ludzie (czyt. większość ) nie przywiązuje zbytniej wagi do samochodu bo jak wiadomo auto to rzecz nabyta i ma służyć konkretnie do jakiegoś celu nie którym do dojazdu do pracy innym do dojechanie do sklepu bądź kościoła czy czegoś tam jak się zużyje bądź znudzi wymienia się to na inne. A jest grupa ludzi tzw. pasjonatów którzy w danym bądź też w każdym modelu auta widzi coś więcej niż tylko kupę blachy widzą także duszę i oni sami czują potrzebę stworzenia czegoś, czegoś wyjątkowego jedynego w swoim rodzaju tak jak Ty Arek tworząc Harlekina (pisze po polsku ) jesteś jedyny w Polsce i dla Ciebie za to ale każdy z tych pasjonatów jak napisałem a nie mało ich na forum mógłbym ich wymieniać i zbrakło by mi palców u rąk i nóg ma swoją wizje auta a że większości podoba się właśnie typowo nisko szeroko to co w tym złego Podejrzewam że sam miałeś kiedyś taką wizję swojego venta i darzyłeś do tego celu aż pewnego dnia wpadł Ci do głowy pomysł aby stworzyć oryginalnego w Polsce vento harlekina udało Ci się to i bądź z siebie dumny ja osobiście podziwiam Cię za kontrowersyjne vento jak napisałeś jest mega . Ale sądzę że co niektórzy tutaj mogli się poczuć urażeni Twoją wypowiedzią ale na tym forum każdy może pisać co mu się podoba nikt tutaj się nie boi krytyki odkąd pamiętam a jestem tu trochę Tutaj na tym forum staramy się stworzyć jedność bo forum i stowarzyszenie jak sama nazwa wskazuje Miłośników VW Vento i może do Niej należeć każdy niezależnie czy ma super wypicowane vento czy ma pordzewiałe vento tutaj liczy sie człowiek a auto jest dodatkiem który łaczy ludzi Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum