nie no nie wszędzie xD przy hamowaniu nie obcieram i w sumie to jeszcze nie wiem tak naprawdę bo ventyl tymczasowo sie rozkraczył...tzn muszę wymienić dwie poduszki pod silnikiem a krzyczą mi za to 300zł i chwilowo ventylek sterczy
Wymieniłem 3x poduszki pod skrzynią oraz uszczelkę pod skrzynią
Do tego zmieniłem kierownice bona tamtą patrzeć nie mogłem i wymieniłem radio noname na pionnera 5700
Doszedłem do wniosku a raczej do marzenia o posiadaniu audi a8 d2 2.8 quattro a że to mało nie kosztuje to zostałem przy penciaku i będę normalnie go dalej użytkował do póki sie nie dorobię na audi... Jedynie odpuszczę sobie tuning ( nie mówię to o drobnych rzeczach tylko o czymś grubszym)
Penciak jak zapewne wiecie jest to moje czwarte auto ( każde miałem równo pół roku ) które mam już roczek i w zasadzie ( odpukać :-# ) nic mnie jeszcze nie stuknął po kieszeni :Q
A to kilka fotek przed i w trakcie zimy :h
a bo na lato miałem 16'' 9 borbety a na zime 15''7 azevy ...borbety sprzedałem to musiałem trochę na stalowych pośmigać...teraz na lato zdejmę zimówki z azevów i kupie letnie albo inny kpl ale tez 15''
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-01-16, 16:09
blazdj napisał/a:
a bo na lato miałem 16'' 9 borbety a na zime 15''7 azevy ...borbety sprzedałem to musiałem trochę na stalowych pośmigać...teraz na lato zdejmę zimówki z azevów i kupie letnie albo inny kpl ale tez 15''
ale mnie zakreciłes ale po juz łapie
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Wymieniłem przednią szybę na zieloną z paskiem 350zł
Wymieniłem boczne na ori zielone (dowód mi zabrali)
Kupiłem stożek K&N
Zrobiłem dwa doloty powietrza(jeden z pod zderzaka a drugi z zaślepki po halogenach)
Kupiłem BLOSa do gazu i szukam teraz magika co mi go podłączy i wyreguluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum