Nie, nie Sam mam ori VW felgi i ten wzór co ja mam to o wiele bardziej mi sie podoba.
Może powiem wam czego szukam, otóż chciałbym felgi pięcio ramienne, całe czarne bądź czarne ze srebrnymi wstawkami, coś takiego właśnie jak w tej aukcji co link wkleiłem kilka postów wyżej. Felgi jakieś takie 'szprychowe'/skręcane, nie wchodzą w gre, poprostu brzydkie jak dla mnie
astaroth, - szukaj jakiś markowych felg...a będziesz zadowolony ,omijaj tylko felgi made in china i najlepiej szukaj 15" ... wtedy będzie dosyć ładnie sie prezentować na aucie a jednocześnie będzie praktycznie i komfortowo w sam raz na Polskie stepy
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Co prawda musiałbym dokupić opony ale może tych moich 14" bym sie szybko pozbył
Co do tych felg co mi sie upatrzyły, to kolo jakoś w kulki leci, pisałem do niego dwa razy zeby mi wyslał link do sklepu w jakim je kupił, powiedział że wyśle bo na pieczątce jest, w efekcie nie wysłał bo zapomniał, za drugim razem było tak samo.
Co powiecie o takich ? Za 700zł + opony, ale gumy do wymiany, felgi kumpla z roboty, świetnie wyglądają na bordowej hondzie civic:
Znając mnie to i tak nie kupie felg, tylko zdecyduje się w końcu na zawias, jakieś -20 nie drogie, może i używane + wyleczenie rdzy z furaczka bo po zimie coś powyskakiwało na progach i jednym nadkolu :| A i nawet troszke drzwi zaaatakowało
Co do tych felg ala lwomati to gościu napisał mi maila że za 550 mógłby sprzedać poza allegro, ale chyba narazie sie nie skusze bo zapisuje Ventusia do blacharza, niech rdze ogarnie,progi, podłoga Pewnie i 500zł nie pomoże :/
Echhh...byłem u blacharza, repetruka na nadkole, nowy próg, podproże i kawałek podłogi + malowanie, poprawka klapy, bo zaczynaja purchle wyskakiwać, rant klapy też powoli rdzewieje i za to wszystko krzyknął mi 500-600 za robocizne z częściami i ~300zł za malowanie, czyli tak między 800zł a 900 :/
Ja nie wiem jak to jest, samochód wart jakieś 4k, a prawie 1k idzie na takie pierdoły :|
A i zauważyłem że coś jakby stukały przy skręcaniu z przodu, czy nawet jak zeskakuje z niewysokieo krawężnika, może jakiś przegub ?
Więc reasumująć felgi idą w odstawke, nie bedzie nic kupowane, a co do zawieszki to zaraz napisze coś w dziale Giełda->Kupię.
Zaskoczył mnie deszcz i nie pozwolił mi dokończyć wymiany
Jak założe wszystko to dam zdjęcia, bo jeśli mi sie nie spodoba to lampy pójdą na handel a zawitają spowrotem pomarańcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum