Wysłany: 2010-04-04, 00:07 Wasze Car Audio (Pochwalcie sie)
To tak jak w temacie:
Przod:
Boss audio 200watt (mid i high)
Syczki Boschmana 200watt
Radio GVOX + Monitor
Tyl:
BRAK
Bagaznik:
2x Vibe space 12 3000watt 1000rms
Wzmak Hifonics 6000D 6000watt 3000rms
Zasilanie:
120A alternator (ten do calego auta) + Aku 96Ah
180A alternator (zakladany na dniach) (podlaczony tylko do napedzenia bagaznika) + Aku 160Ah (zakladany na dniach)
50cm^2 przewody (plus i minus)
Taka jezdzaca mala elektrownia robiaca Bum Bum hehe
To lepiej usunac temat skoro tak gadacie bo po co wogole kogos kusic niech lepiej roboty sie chwyci a nie ze nie wiem co ma zesoba zrobic i okrada auta!
U mnie ludzie i tak beda wiedzieli co mam poniewaz na roznych zlotach beda widziec!!
na zlotach każdy podziwia, a wątpię żeby kradli. A co innego jak pójdziesz gdzieś na zakupy i zostawisz auto na godzinę dwie. Czy na zlotach czy na co dzień jedno i to samo masz w samochodzie.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-05, 00:26
To ja moge sie przyznać jakie mam audio haha z wysokotonowych mam 2 philipsy - jeden spalony i harczy, no i 2 mac audio - słabe okropnie, przy głośniejszej muzie harczą Wszystko zasilane ...akumulatorem
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-05, 00:30
a i radio z 95 roku bez antyshocka (bo przeciez w poprzednim miesiącu mi zajumali clariona 1...śmiech), jakaś dziura i przerywa oczywiście o takich rzeczach jak USB czy mp3 wtedy nikt nie śnił. Bajerem w radiu jest możliwość zaprogramowania stacji radiowych na 3 profilach...
Chcialem uzupelnic dane
Radyjko LG LAC 5800R
glosniki clarion to SRQ 1020R (4 glosniki w dzwi seryjny rozmiar, 2 glosniki w podszybie przod seryjny rozmiar)
wzmacniacz xzound SL 1000U i drugi wzmacniac car power na same glosniki w dzwi
niestety modelu suba nie podam niechce mi sie rozkrecac skrzynki
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum