Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-04-07, 15:12
A nie chcesz kupic tłumika koncowego sportowego ? Bede miał go na sprzedaż za kilka dni, możliwe ze jutro
Tak wygladał jak był nowy, niecały rok temu. Teraz jest tylko lekko okopcony, ale rury dalej chrom idealny, nie poobijany
Na Ventce wygląda zacnie no i ładnie buczy Najpierw na niej jeździł piotr nowok, teraz ja, ale doszliśmy z pyjtrem do wnioski ze zamontujemy ori dwururki - dlatego sprzedaje Cena po kosztach, nikt na tym nie zarabia 150zł
koła wróciły z zaświatów ... efekt sami oceńcie ... przednie opony będą do zmiany na mniejszy profil ale to w przyszłym miesiącu , w tygodniu będą malowane zaciski bo psują efekt
dzięki Panowie
to że niżej mogłoby być to sam wiem ale mam na razie ważniejsze sprawy do ogarnięcia chociażby:
- zrobić wydech : kat. - rura przelotowa - tłumik końcowy - końcówka dwururka ULTERa (umówiony jestem na czwartek )
- wymiana +malowanie błotnika przedniego,
- ogarnięcie halogenów+ blendy + kierunek (smoked)
- porządna polerka lakieru
- i inne pierdołki .....
jak to będzie zrobione wtedy może jakiś kit 40mm zagości , niżej nie będzie
Panowie wysprzątałem trzy garaże z wszelkiego rodzaju złomu, szrotu ... jak zwał tak zwał ... najważniejsze jest to że uzbierało się tego sporo i dzięki temu froncik się trochę zmienił
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-06-09, 09:21
Pomarańczowe kierunki mogłeś zostawić, reszte blendy na ciemno, czarny czy cos podobnego, grill starego typu albo w graficie albo zamiennik czarny i było by kozacko
Do tego lampy smoked i masz czarnuszka jak sie patrzey
Takie tylko moje widzimisie:)
ale brawa ogromne za to że szukasz, kombinujesz i tworzysz coś z furką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum