Cena dosyć wysoka...dla ludzi za allegro na dzień dzisiejszy mogę spuścić max 15-20zł....jak dla Was rzecz jasna więcej...oczywiście wszystko do dogadania się...
wysyłka samych lamp do 20zł ...lamp z blenda i wkładami do max 30zł
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-04-11, 13:43
Jako że miałem kilka wiadomości na PW odnoszę wrażenie ze nie dałem wyczerpującego opisu aukcji.
Więc tak:
Tak-w świetle prawa te lampy są nielegalne
Prawo nie zezwala na jakiekolwiek przeróbki w lampach, czy to robimy z przodu smoke czy dymimy z tyłu pomarańcz. Robię przeglądy w miejscu gdzie konkretnie wszystko sprawdzają i nigdy nie było problemów z tymi lampami. 2 czy 3 razy jechało za mną jedno z lubelskich sreberek (nieoznakowane Vectry) i także ok, miałem kilka kontroli i też było ok. Lampy nie wyglądają podejrzanie, nie tłumią światła, przyciemniona jest tylko góra, odblask jest oryginalny, lakier nie jest położony idealnie co z resztą widać na foto, ale uważam iż jego stan jest całkiem ok. Jedna śruba z lampy w błotnik jest urwana ale nie ma problemu z mocowaniem lampy, woda nie cieknie z resztą nigdy nie ciekła przez te lamp, uszczelki są ok. Szkła beż pęknięć, jakieś tam minimalne ryski być może są, ale to normalne ślady użytkowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum