Wysłany: 2010-04-21, 13:55 VOLKSWAGEN GOLF III GT YACHTING KOMBI by BULI
Panowie w koncu sie dorobiłem czegos z czego jestem zadowolony <nie liczac ventki>
Jest to rok 1996 o pojemnosci silnika 1600cm i mocy 101koni:D
Co siekawe nigdzie nie znalazłem rdzy 2 lata w polsce reszte we Włoszech moze dlatego
Moj golfik posiada;)
-4x elektryczne szyby
-Elektryczne lusterka
-ABS
-2xpoduszka
-Klimatyzacja<sprawna>
-Komputer MFA
-Autoalarm
-Imobi
-Poł kubełki
-Halogen
-Centralny
-Relingi Dachowe
-Wspomaganie
-Oryginalny przebieg 225tys !
Pierwsze wrazenia z jazdy naprawde fajne na bierzaco bede pisał co i jak czekam na wypłate i zaczynamy sie bawic:D
raz vento, raz honda a tym razem vento/golf kombi
W sumie dobrze wybrałeś. Szkoda, że nie w dieselku Przód jest ochydny
Grunt to ładna seria. Trzymam kciki za dalsze mody
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-04-21, 16:44
No super gofer tylko koniecznie VF musi zawitać
Fajnny siliczek i wyposazenie
ciemne szybki i jakis gwint by sie przydały i by była sieka
powodzonka w modach a wogóle jakies bedą
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-21, 18:55
fajny silnik. dobre wyposażenie. tylko ori dokładki zderzaka brakuje. i to szkoda bo ciężko znaleźć.
grill możesz mi oddać. mi się zaje***iście podoba. bo jest rzadki (oferowany tylko w wersji limitowanej Yachting właśnie. potem KAMEI zrobił na jego podstawie swój produkt z siatką)
Panowie dzieki za miłe słowa i te miej miłe:P bedzie dobrze najpiew jakies opony bo zimowki sa pozniej gwint goła zostaja zawsze bardzo mi sie podobały:)Mack, nie ma problemy jak zawita vento front to spodziewaj sie paczki;)
ferdek_lublin napisał/a:
Ladny okaz, co to za kolor??
kolego jutro zrobie fote naklejki i bede rozszyfrowywał:P
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-22, 16:09
aha, i jak masz elektryczne lusterka to też masz podgrzewane. a podnieś maskę i sprawdź spryski szyby. jak są tam przewody elektryczne obok rurek do płynu to znaczy że i dysze też są podgrzewane
aha, i jak masz elektryczne lusterka to też masz podgrzewane. a podnieś maskę i sprawdź spryski szyby. jak są tam przewody elektryczne obok rurek do płynu to znaczy że i dysze też są podgrzewane
Mack, tak jak kolega mowił lustra i spryskiwacze grzane sa:) dzisiaj kupiłem opony 195/45/15 klocki hamulcowe i czekam na hokej dojdzie hokej pokaze foty:) no i pozniej jeszcze gwincik:D
no widze kolega wrocił w koncu do vw golfer bardzo ciekawy - kolor tylko mi sie jakoś na G3 w kombi nie widzi choć sam w sobie jest fajny
przydymic mu trochę szybki trzeba chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum