Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2010-03-24, 23:50
kumpel ze wsi mowil ze jak jemy typo w tył uderzyl to mial prawy blotnik zgnieciony i klape to policzyli mu szkode calkowita i wycenili audi b4 td 93 rok na 6400 cene auta po szkodzie 900zl i dostal 5500 odszkodowania wiec on bardzo dobrze dostal ciekawe na ile golfa wycenia...
czyli gdzie by nie spojrzał to inaczej cenią:) u mnie rodzinie była akcja że kupił wuj asterkę II w świetnym stanie wybulił trochę i się długo nie pocieszył jakiś gówniarz bez prawka wyprzedzał na wiadukcie i było czoło dawali 2,5 k chociaż szkody były duże no i w końcu poszedł na części
mam nadzieję że Ci nie poskąpią tak żeby było przynajmniej za co z sensem zrobić furaka
no właśnie, nie wiem co chłopaki piszą o rozsprzedawaniu na części
Ja bym go zrobił na częściach od vento, jazda na przegląd żeby był dopuszczony do ruchu i dalej śmigać. Kasa całkiem wporzo
Wysłany: 2010-04-01, 16:57
czarnysauber napisał/a:
a jak szyberek dziala
nnie pytaj nawet o szyber bo nerow brak zrobilem i nie chodzil mi rowno nie wiem dlaczego pozniej mi piesek sie odlamal i juz chu... z niego moze jak bedzie sprawny do sprzedania to kupie...
Lwomati napisał/a:
nie błędy tylko prima aprilis
to zrobilem chlopakom pima aprilis a oni juz czesci chcieli zamawiac:D
Wysłany: 2010-04-03, 16:42
nudziłem sie dzisiaj to umyłem golfa żeby zobaczyć co jeszcze będzie trzeba podrobić...
jak go zapaliłem to zauwarzyłem takie terkotanie w okolicach kolektora dolotowego wcześniej tego nie było, nagrałem filmik jak to terkocze...
Wysłany: 2010-04-03, 17:49
sam wiem jak to jest ze sprezdaza jak cos kombinowane a kiedys jak bede chcial go popchnac to bede sie bujal zeby klienta znalesc...
po świetach zaczynam prace malowanie całego auta i wszystkie poprawki co bedzie trzeba zrobic to sie porobi...
lukasz17 ja Cię rozumiem, że ciężko będzie sprzedać, ale czy Ty będziesz już go sprzedawał czy trochę pojeździsz? Przyjdzie czas sprzedaży dasz wątek ze zamienisz się frontem na pewno wiele osób będzie chciało zamianę. Przemyśl to. Filmiku ja niestety nie poprawie bo takowej mocy nie mam. Może Pawełek lub Mateuszek zauważą ten post i zmienią
Wysłany: 2010-04-03, 18:11
nie no nie bede go sprzedawal odrazu ale juz postanowilem nie bede kombinowal niech bedzie ori...
to czekam na kogos z wieksza wladza az poprawia wyswietlanie i moze ktos cos podpowie co to tak terkocze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum