Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2010-04-21, 22:06
Musisz wyjac razem z lampami
Odrecasz 3 srubki kolo lampek od podswietlenia rej. i 2 pod rejestracja
Odkrecasz lampy ,po 3 śrubki na lampie i wyciagasz calość http://forum.vwvento.org/viewtopic.php?t=6794
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Ostatnio zmieniony przez czarnysauber 2010-04-21, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
sam klej tego Ci nie utrzyma Muszą gdzieś być mocowane na śrubę. Jak nie ma mocowania po bokach to musisz dziurawić klapę na wysokości tych słupków. Jak zapewne się domyślasz coś źle zrobisz to ani nie będziesz miał ładnej klapy ani spojlera na nim ! Ja bym się głęboko zastanowił nad tą lotką
Silnik: AEY Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 406 Skąd: WPU
Wysłany: 2010-04-25, 21:13
Arcaj napisał/a:
sam klej tego Ci nie utrzyma
tu się z tobą nie zgodzę bo wystarczy odpowiednio mocny klej kiedyś koledze montowałem lotkie na klapę we facie 125 i użyłem kleju do szyb firmy wurth (lub jakoś tak) z farbką gruntującą i trzymało jak łysego za grzywę
Raczej sobie odpusze tą operacje bo myślałem że oryginalny spoiler jest na klej , a w klapie wiercić nie będę bo się boje że w złym miejscu dziurkę zrobię i będzie taki finał. Ale z chęcią zobaczę tą klapę z otworami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum