chyba żle zrozumiałeś pojęcie czepiania się,nikt tu sie nikogo nie czepia,tylko każdy wyraża swoją opinię na temat wprowadzanych zmian i jeśli coś nie pasuje to nie będe cukrował ze jest ok jak nie jest.Po to jest to forum żeby wymieniać się swoimi opiniami a nikt sie nikogo nie czepia.Koło jest naprawde zajebioza,coś nowego i można naprawde fajnie zrobić furaka z głowa
no co jak co ale te naklejki to Lipton ... nie pasuje do niczego ... ostatnio mój sąsiad po pijaku okleił klapę bagoLA w BMW3 zdjęciami panienek jeździł tak przez tydz. ...siąść i płakać mam tylko nadzieje ze ty aż tak długo nie będziesz się z tym bujał
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-05-24, 16:26
Moim zdaniem naklejki bleee... Ładniej by wyglądało jakbyś jeden tylny żagiel obkleił kompletnie to by jakoś pasowało:) a 2gi zagiel bys mial na naklejki zlotowe
A zdesie pięknie by wyglądały w takiej samej kracie jak felgi...albo tak jak bylo w czarnym było naprawde zacnie
Troche to przypomina styl dzieci kwiatów i klimatów woodstok czy jak ich sie tam pisze
Twoje życie, Twoje auto Na pewno sie wyróżniasz z tłumu
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-05-24, 23:02
Wiadomo...tuning zewnętrzny ginie....niedawno spojlery i siateksy były w modzie, teraz to lipa, gleba i dobre koło nie styka...więc pojawiają się nowe fantazje dla odróżnienia z tłumu....ot taka odskocznia....ale jak dla mnie lipa.
Po prostu uważam że ten styl...o ile tak można o tym mówic miesza się z tandetą i chęcia zwrócenia uwagi na siebie.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-28, 22:50
kołka zajebiaszcze, naprawdę są genialne, ale te naklejki, hmmm... Mnie się nie widzi, ale może jak bym na żywca to zobaczył to zmieniłbym zdanie Poza tym jedna i najważniejsze sprawa, TO TOBIE MA SIE PODOBAĆ TWOJA FURA i tylko tym sie kieruj przy modach.
no i zapraszam na Zlocik, także zrób wszystko żeby być (pisałeś coś 2 strony wcześniej, że nie wiesz czy będziesz).
Zawsze robie tak, zeby mi sie podobalo a nie komus spyro, Niestety teraz juz jestem pewny, ze mnie nie bedzie bo wyjedzam za tydzien do Anglii i nie wiem kiedy wroce. Oczywiscie vento zabieram tam ze soba
Ostatnio zmieniony przez KuchciK 2010-05-29, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
po co to było ,kogo to obchodzi co piszesz na fansach Co do naklejek,tak jak Kuchcik mówi,auto ma się jemu podobać i tyle,zawsze to taniej kupić worek naklejek niż oddać auto do lakiernika
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-06, 22:48
slaw71 napisał/a:
Mack napisał/a:
napisze to samo co na fansach
po co to było ,kogo to obchodzi co piszesz na fansach Co do naklejek,tak jak Kuchcik mówi,auto ma się jemu podobać i tyle,zawsze to taniej kupić worek naklejek niż oddać auto do lakiernika
ogarnij sie. juz afery szukasz? ja w przeciwieństwie do wielu osób na tych forach jestem obok i traktuje je na równi. wiec Twój komentarz był zupełnie niepotrzebny.
styl charakterystyczny i może to i lepiej że nie każdemu nie podchodzi jak cleary i rost maska
peace
ogarnij sie. juz afery szukasz? ja w przeciwieństwie do wielu osób na tych forach jestem obok i traktuje je na równi. wiec Twój komentarz był zupełnie niepotrzebny.
widzę ze nie znasz całej sprawy i łatwo CI komentować. I okaż trochę szacunku Sławkowi
Mack takie teksty mnie nie ruszają,może to Ty szukasz afery i tematu do pogadanek na drugim forum?
Mack napisał/a:
ja w przeciwieństwie do wielu osób na tych forach jestem obok i traktuje je na równi
po tonie Twoich wypowiedzi ,chyba jednak nie
Mack napisał/a:
napisze to samo co na fansach
Mack napisał/a:
Twój komentarz był zupełnie niepotrzebny.
i vice versa,temat fansów na tym forum został dawno zamknięty a jak masz z tym jakiś problem to po prostu sam się ogarnij i zanim coś napiszesz pomyśl dwa razy.KONIEC OT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum