ładnie się prezentuje. Zastanawiam sie czy byłoby dobrze gdyby dało się naklejkę jeszcze na lampę od strony pasażera, czy przypadkiem nie było bo za dużo
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-06-09, 14:25
Arcaj napisał/a:
ładnie się prezentuje. Zastanawiam sie czy byłoby dobrze gdyby dało się naklejkę jeszcze na lampę od strony pasażera, czy przypadkiem nie było bo za dużo
No tego na pewno nie planuję, raczej myślałem o tym żeby zerwać naklejkę...ale narazie ją zostawie w spokoju
Piechu pooglądamy sobie Venta na zlocie Powinno ich troszke wiecej byc niz w Nysie
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-06-09, 17:48
Myślałem o tym już tyle tylko ze same zagłówki jak takie dam to będzie chyba nie najlepiej wyglądać, już lepiej by było też z boku fotele w takim wypadku tez obszyć...a to kupa roboty zobaczy sie jeszcze: ) narazie musze sie ogarnąc z podłokietnikiem na przod
Widze kolego, że lampy ladnie z przodu wyglądaja zacnie naprawde , w ogole autko zajebiste musimy sie jakos spotkac i pogadac w realu , moze sie wybiore na zlocik , nie daleko mam na jeden dzien chociaz
_________________ W żyłach benzyna,
a w sercu turbina
Wysłany: 2010-07-09, 11:55
Małe odświeżenie tematu, bo wczoraj byłem u Pyjtra i łobuz nacykał mi kilka fotek :
Tutaj pracuje ciężko 24h jako uszczelka w drzwiach Pyjtra
Tu moje wlepki na szybce (nie nakleiłem Pleszewa, na razie mi tam nie pasuje :p )
Moja krata na dach znaleziona Jak bede miał bagażnik to takowa na nim zawita
A tutaj zdjęcia jak mi świecą postoje w kierunkach Dosyć mocno, ale jakoś przesadzone jest to na tych zdjęciach, może od lampy tak sie odbiło.
Oprócz tego chciałbym tylko poinformować wszystkich, że razem z Pyjtrem organizujemy w sobote specjalny spot połączony z sesją grupową w specjalnej miejscówie dla grupy vwśląsk. Wpadnie sporo aut z całego śląska, ale i Was zapraszamy jeśli ktoś ma ochote. Wiem że kubekcieszyn czasem wpada do Katowic, a i inni, którzy by chcieli się załapać na sesyjkę to zapraszamy w sobotę na 18 do Katowic na popularną Patelnię, jesli ktoś nie wie gdzie to jest, to my z Pyjtrem i Rudziolami ruszamy o 17:20 z Rudy Śląskiej Plazy - tam już wszyscy będą umieli trafić.
Pewnie dla większości to za daleko, ale napisałem to dla Waszej informacji Jedziemy promować nasz klub www.vwvento.org
Wysłany: 2010-07-09, 13:04
Rafik napisał/a:
naws, grzeb swojego furaka a nie pyjterowi
On mi pomagał, to ja mu pomagam i tak w koło macieja
Rafik napisał/a:
a swoją drogą taka zacna jetta a uszczelka poszła no chlopaki chlopaki starac sie lepiej bo bedzie krucho
Uszczelka była, ale pogięta i Pyjter perfekcjonista zamowił sobie 2ga w perfekt stanie...ale dzisiaj sie okazało, własnie przed chwilka - ze ta uszczelka jest do kwadratowego okna, nie zaokrąglana..i teraz pyjter jeździ po szrotach i szuka uszczelki bo jutro mamy sesje....i klops by byl jakby z powodu uszczelki Pyjtra nie było...:)
I dzieki za miłe słowa, ale moja Ventka to naprawde mizerna jest...takie fur już jeżdzą po ulicach że głowa boli.. A ja...może kiedyś....
uszczelka bla juz walneta a vetyek mi wyslal komplet lecz z 1 sie pomylil i z waianta mi wyslal a tam bardziej prostokatna jest szyba mala ale juz znalazlemw naprawde bd stanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum