Jak narazie Ventylek przeszedł generalny przegląd, od wymiany oleju, opon po bendixa, tuleje tylnej ośki itd itp.
Ventylek dostał radyjko Pioneer deh-p6900ib i głosniki na przód hertz dcx 165. Skrzynke, wzmacniacz, kable wszystko mam ale jeszcze nie było czasu włożyć.
Co do auta plany są ale nic nie chce zapeszać, powolutku wszystko będę opisywał
Zapraszam do środka
Żeby mi nikt nie narzekał że mało zdjęć
Jak widać przednie lampy są smoked, malowałem sam, efekt końcowy :
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-26, 23:09
wojtaszlodziejowka napisał/a:
no ciekawy kolorek i fajny ventylek:) pewnie kupione od handlarza
Widać że od handlarza bo silnik się błyszczy, tak samo środek , ale to nie ma przecież znaczenia od kogo sie kupuje. Silnik dobry bo praktycznie nie do zajeżdżenia, jak blacha jest w porządku to masz tylko z górki. Delikatna gleba, ładne alu i autko od razu będzie wyglądało lepiej. A co do smoked to zrobiłeś to profesjonalnie, tez bym tak chciał :/.
Handlarze byli jak ta lala, tak mi wyplakowali auto ze już 2 tygodnie tylko przecieram środek suchą szmatką i się świeci jak nówka Co do blachy to niedługo będę musiał zrobić z 3, 4 zaprawki i tyle. Podłoga i reszta zdrowa
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-26, 23:24
Mlody~ napisał/a:
Handlarze byli jak ta lala, tak mi wyplakowali auto ze już 2 tygodnie tylko przecieram środek suchą szmatką i się świeci jak nówka Co do blachy to niedługo będę musiał zrobić z 3, 4 zaprawki i tyle. Podłoga i reszta zdrowa
Czyli nie jest źle, zapraszamy na jakiś najbliższy spot, tylko musimy uzgodnić termin.
Oczywiście na tą zime konserwacja będzie. Na razie muszę doprowadzić autko do całkowitej sprawności (szyba pasażera coś się zacina i jedna tylna), włożyć jakiś centralny na pilota (przyzwyczajenie i komfort). I trochę pielęgnacji, ale od razu mówię że się nie obijam, Vento ciągle po głowie chodzi, w tym tygodniu powinienem dostać hokejke i zawieszenie. Nad grillem bez znaczka się zastanawiam i po głowie chodzi mi blenda USA, ale to raz mi się podoba, raz nie
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 06 Maj 2010 Posty: 159 Skąd: kolbuszowa
Wysłany: 2010-06-27, 13:22
o tych szybach to ja wiem cos ;p u mnie tez sa 4xel. i sie po miesiacu popsuly i teraz chodzi jedna od kierowcy i za kierowca a po drugiej stronie auta nie heh ale jutro sie postaram za to wziasc jak nie dam rady to elektryk wita;p
Zawieszenie założone, tył leży dość, przód za mało ... jeszcze w tym sezonie zrobię coś z tym przodem żeby poszedł z 1, 2 cm niżej. Ale jedno jest pewne, na kolejny sezon - gwint
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
F7R :C
Ostatnio zmieniony przez Mlody~ 2010-07-02, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum