Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-10, 10:56
Mlody~, świeca identycznie tak samo to zdjęcie tak wyszło , bo jak z innej strony patrzysz to tez inaczej widać ale to ze swiecą równo widać niżej na podpisie
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-12, 20:40
No autek przyjechało sporo Spodziewaliśmy się jakiś 10 autek na spociku, a zawitało około 30 autek zdjęć też nacykaliśmy sporo, ale są w obróbce dzisiaj męczyłem się ponad 4 godziny z tymi zdjęciami...:P
naws, ja cię w sumie rozumiem, tak samo mam u mnie w muzyce, wole grać Schumana, niż J.S.Bacha, bo mi jakoś nie leżą tonacje i wariacje, spoko kolego, wszystko rozumiem
A zdjęcia jak to się różni widać na 52 stronie tematu pyjtra
Zdaje sie ze sprzedawca tez nie wiedzial zbytnio ze te lampy się róznią a to rarytasik
Bo kupilem je za taka śmieszna cene, za jaką 1 lampy eur bym nie kupil:)
A stan jest jak widac na foto..ideal
Wysłany: 2010-07-18, 14:21
hehe danke pyjter
Vento-Łukasz napisał/a:
kolejna jettka sie robi
No tak daleko bym się nie zapuszczał To że na brze mam napis jetta (bo to bra Pyjtra ) to nic nie znaczy, a to ze mam lampki US to taki moj mały rarytasik
Wysłany: 2010-07-19, 13:03
Arcaj napisał/a:
bo tu jest tak Pyjter aktualizuje temat tu A Naws u Piotra
co w "rodzinie" to nie zginie
Arcaj napisał/a:
ja bym jeszcze widział tu bagażnik dachowy super będzie wyglądać
No bo bagażnik będzie cały czas coś tobie w tym kierunku Mam juz nawet stara walizke i stary 3 kolowy rowerek dla dziecka z wywrotką wczoraj zrobilem ta wywrotke w krate Ale ze zdjęciami widomo ze jest ciezko u mnie
Dach juz mam z malucha Pyjtrowego, Pyjter mi go poszerzy i odpicuje, ja kupie relingi i dach bedzie gotowy
Cytat:
a co tam chleb robi między kloszami?
Dobre pytanie bo teściu, zonka Pyjtra, cera Pyjtra i kolezanka i teściowa i ja i sam pyjter tez tego nie wiedzieliśmy haha
wczorajsze mody u nawsa zaczol od groznej miny a nastepnie trenng na recznym potem zalozyl lampy smoked
i podlokietnik znalazl sie na miejscu
macie foto jak us swieci u nawsa
i taka ladna fote cyknelismy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum