Siema Pany! Niestety ale od jakichś 3 miesięcy Venta nie ma
już ze mną. Pocieszajace jest to że nowy właściciel dba o auto
a ja praktycznie co dzień je widzę
Vento zastapiła Audika która jak narazie się sprawdza
Tym razem padło na dizla , mojego pierwszego dizla .
Wklejam kilka fotek do oceny
Bardzo dobra furka. Przez 2 ostatnie lata miałem okazję być czynnym pasażerem takiego autka i raz na jakiś czas (weekendy) kierowcą. Tamta akurat była 3.0 benzynka w quattro no i dostarczała dużo niesamowitych chwil. B6 to bardzo udany model, jedyna wada to mało miejsca z tyłu. Ciesz się furką, bo żeś sobie udany prezent sprawił
Dzięki , dzieki Panowie Jak narazie ładnie lata
Co do gleby i koła to miała być seryjna bo myslałem że
z tego wyrosłem ale jednak nie . Jak tylko
dojdę do siebie finansowo to subtelny lifting się zrobi.
sebastian napisał/a:
dobry furak, daj więcej szczegółów, co dokładnie ma pod machą itp.
Pod maską jest 1.9 TDI AWX 131 ps .
Chciałem 3.0 Q ale bardzo mało tego było i nie było w czym wybrać
ale teraz nie załuje bo co dzień smigam do pracy 60 km więc klekot jest okej
Co do szczegółów to jest wszystko co powinno : climatronic , 4x szyby el , lusterka el
6 poduch , 10 głosników + sub , komp , 2 podłokietniki , esp , abs.
Brak mi tempomatu ale jestem na etapie poszukiwań
Oczywiscie to że mam teraz Audi nie znaczy że nie jestem klubowiczem i miłosnikiem Vento Niestety w tym roku nie zalicze zlotu
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-08-02, 22:06
Dżolo, furaczek piękny. Który to rocznik?
No i oczywiście, że nadal jesteś Klubowiczem, patrząc w ten sposób to ja bym musiał dawno zdezerterować a nie zamierzam Będę się bronił rękami i nogami, żeby mnie nie wywalili ) A na poważnie, furaczek świetny, jasne wnętrze mniamuśne.
Co do zlotu to może jednak Wam się uda przyjechać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum