Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-09-21, 20:28
Mati_89 napisał/a:
Ja może koło połowy z tego będe chciał
teoretycznie tak, ale powiem Ci że szkoda....zawsze to drugi, kompletny zestaw lamp i sobie poiedziałem ze jak mam je za 80 zł pogonić to wolę żeby gdzieś tam u mnie leżały i czekały na "czarną godzinę"
Mati_89 napisał/a:
na forum poszły?
Tak....nowa forumowiczka (kobita), coś tam pisała na forum i mieszka bliska mnie i lampiony poszły po odbiorze osobistym
Mati_89, ladny furacz i dobrze ze sie z nim nie rozstales!!! Wszystkie zmiany wyszly Ci na duzy + Co do podwiewanej bry to tak jak pisal ventylek86 w wasy sie wklada magnesy neodymowe i nie ma sily by ja podnosilo. No chyba ze na trasie Cie mija tir jadacy 100km/h to lekko sie podniesie ale to tyle! A o lampy sie nie boj. Nie jest trodno rzkleic lampy. Zrobilem juz chyba z 5 kompletow i zawsze tak samo. Nozykiem nacinasz klej wokol lampy potem opalarka lub suszarka daje troche ciepla i klosze same odchodza od plastiku. Potem tylko malowanko i zlozenie do kupy. Jak sam sie boisz to robic to moze popros kogos z forum o pomoc kto mieszka obok bo szkoda by bylo stracic taki ladny efekt smoked Ladnie sie dzieje i zycze bys nie rozstawal sie z ventka i by Ci dobrze sluzyla! Pozdro
W końcu mam okazję odświeżyć temat. Wczoraj przyszło kółeczko na nowy sezon ATS 7j et20 dziś była tylko przymiarka no i przy okazji kilka fotek. Furacz troszkę brudny
Myśle nad zmianą koloru środków na biały zobaczymy jak to będzie wyglądało
Wysłany: 2011-03-19, 18:04
A jednak je kupiłeś
Z tego co widzę to tył będzie raczej przycierał, chodź myślałem że to będzie nie co szerzej. Chyba jednak w vento były różne belki i różne wahacze i stąd różnice w osadzeniu.
Napisz jaką masz tam oponę i czy są problemy z obcieraniem.
Polerka na dniach będzie odświeżona kolor będzie biały bo ten co jest mi nie podchodzi jakoś. Oponki 175/55 2 osoby na tyle siedziały i nie obcierało nie wiem jak by było z dobijaniem na dziurach, jak będzie problem to będę coś kombinował z nadkolami. Przydało by się jeszcze zejść niżej z glebą ale niestety w okolicach drogi na to nie pozwalają Ja tam wymagający nie jestem i jak narazie atsy cieszą moje oko
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2011-03-19, 18:44
Właśnie bardzo mnie ciekawi czy będzie obcierać, bo mam takie do kupienia tylko et28, więc powinno być mniej problemów. Ale zastanawiam się czy opona 195/50 to będzie dobry wybór na takie et.
Wysłany: 2011-03-19, 18:58
ventylek86 napisał/a:
po czym to stwierdziłeś
Po tym że jedni upychają szersze fele, a inni nie....sam mam 7J i wysokie ET, a ledwo co wchodzi w tylny błotnik, więc nie wiem jak to inaczej tłumaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum