mavverickk mam do Ciebie prośbę. Używaj opcji edytuj. Opcje edytuj masz w prawym górnym rogu swojego postu to nic nie boli
Poradnik
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf
Silnik: 1,8 90KM
Wiek: 35 Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 33 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-09-23, 04:35
No to drodzy Ventomaniacy. Dzisiaj moj Ventacz wyjechal pierwszy raz od miesiaca z garażu o własnych siłach - była zmiana całego silnika z osprzętem, troche kopaniny ale w koncu gotowe, teraz tylko regulacje zeby szedl jak nalezy,
ale co najważniejsze pierwszy przejazd na nowym sportowym zawiechu, gleba wyszla konkretna - przod - 8 cm do ziemi, progi 10-12 cm od ziemi i tył 16 cm od ziemi dodaje foto jeszcze nieumytego ale juz na glebie podczas napajania sie na orlenie ;P :
narazie to będzie wszystko - w tym roku juz wiele włożyłem w małego, na wiosne dostanie czarny półmat na całej powierzchni a przez zime alusy rancik polerowany a środek czarniutki noi powolutku do przodu małymi kroczkami wnętrze będzie dostawało to co trzeba na wiosne pewniak jakies dobre jaaaasne obszycie foteli i kanapki, bokow drzwi i deski wiadomo - jakies lepsze audio i dobre podswietlenie i można śmigać
a teraz zapraszam do oceniania gleby i ogolnie Ventyliona w wersji Black bandit ;P
Wysłany: 2010-09-24, 04:37
Jakieś dwie zrobiłem o 3 nad ranem podczas testów - zamknęli przejazd kolejowy to szło na szybkiego telefonem sprzedać kilka błysków, wrzuce dwa zdjonka co dobrze wyszly;P
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-09-24, 20:05
Siema,
zaczyna się robić dobrze, usunąłbym sierpy z przodu skoro z tyłu nie masz i przód jeszcze na dół chyba, że tak stał akurat Jaki gwincik założyłeś, MTS ?
Aha... i ta rura z tyłu... Pozdro
Wysłany: 2010-10-27, 22:52
Wąski, no już odebrałem Ventyla ;D biegi już wchodzą jak powinny, i zapłon wyregulowany, przed zimą musze jeszcze zrobić podłoge - wiadomo... wyminieć tuleje w belce i w lewym wahaczu, hamulec reczny bo linki zerwane i klocki oraz tarcze żeby bezpiecznie zime oblatać, a na wiosne szykuje naprawde syte plany co do Ventusia zaczne od gwinta... poprzez... wszystko niespodzianka i w swoim czasie
Wysłany: 2010-10-28, 22:38
Mój Venturion dostał niedawno zimowe papucie ;P nazywam je toksyczne a dlaczego, zobaczcie sami, sesyjka zrobiona dzis na orlenie w kochłowicach w rudzie slaskiej ;D:
i zdjonko z spociku ;D ( moj VW to drugi z lewej )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum