Jest to rocznik 1995/1996 ( październik 1995 )
Przebieg udokumentowany 199 tys.
Silnik 1,8 75 KM
Kolor czarny
Samochodzik na wyposażeniu posiada:
-el.szyby x4
-2x AirBag
-białe zegary
-wspomaganie kierownicy
-fotele pół kubły
-klimatyzacja
-centralny zamek z domykaniem szyb z kluczyka
-lampy tył hella dymione
Mody które przeprowadziłem:
-lampy przód ringi FK
-zawieszenie gwintowane TA TECHNIX
-Alufelgi 16`` aluett 7,5j
-kierunkowskazy w zderzak DEPO dymione
-zaślepki w zderzak DEPO dymione
-szeroka dokładka
-wydech z kanta
-strumienica
-lampy tył początkowo hella dymione aktualnie orange/black/red
samochodzik po kupnie wyglądał tak:
Następnie załżyłem kita ( -60/-60 ) z poprzedniego golfa bo nie mogłem patrzec na tą koze
Kolejnym zakupem był gwincik z TA TECHNIXA I moje VWozidło wyglądało tak:
Oraz setupik zimowy ...
Po zakupie kół... sesja na budowie koło Cemexu:
Kolejnym krokiem było pomalowanie środków kół na czerwono,dodanie pasków ala 20Jahre i pryśnięcie przedniego znaczka na czerwono.
Na dzień dzisiejszy autko prezentuje sie następująco:
Plany na następny sezon:
-vento front
-lampy fk na podwójnej soczewce
-zderzak przedni na gładko
-blacharke trza ogarnąć ( błotniki bez kierunków, poszerzenie nadkoli )
-wnętrze kremowa skóra, podsufitka słupki itp obszyte na czarno
-lakier czerń
-szeroka stal 15`` ( 8,5j / 9j )
-tylnia klapa bez zamka ( otwierana od środka )
-delikatne przyciemnienie wszystkich szyb
-przelot z nierdzewki
-lampy tył hella black magic
-car audio ( zabudowa bagażnika w kremowej skórze )
-na glebe ile sie bedzie dało
dzieki za komenty, co do vento frontu moze to i oklepane .... ale tak jak kolega Hormon pisal lepszy ryj vento niz golfa
mam nadzieje ze jak skoncze projekt to bedzie sie podobal
i korzystajac z sytuacji zapraszam wszystkich na forum miłośników wszystkich samochodów www.thefamilyre5pect.pl Forum dopiero zostalo otwarte i sie zaczyna rozwijac
vwkrzysio, przedni zderzak idzien a gladko, oczywiscie ori średnia dokladka, lampy na 2ch soczewkach + bi zenon i gril starego typu .... dalej go szukam hehe
No i grill starego typu juz do mnie leci
Autko bedzie cale malowane w czrną perłe, kółka dojdą w polowie grudnia .... szeroka stal 15`` 4x100 et 35 przod 8j tył 9j
zaczyna sie robic kolorowo
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-12-02, 08:46
lisek86 napisał/a:
No i grill starego typu juz do mnie leci
Autko bedzie cale malowane w czrną perłe, kółka dojdą w polowie grudnia .... szeroka stal 15`` 4x100 et 35 przod 8j tył 9j
-Vento front juz jest cały pozbierany
-siedzenia i boczki obszyte ( czekaja na odbior )
-koła 15`` 8j i 9j szeroka stal juz w garazu czeka
z malowanie w styczniu nie wypalilo ale juz napewno 1 marca golf bedzie odstawiony do malowania .... i tu zmienila mi sie koncepcja kolor jaki usiadzie na golfie to Irish green pearl z palety corrado mniej wiecej tak to na golfie wyglada: http://farm3.static.flick...f06866036_b.jpg
teraz zostalo ogarnąc przednie lampy ( bizenon + soczewka i kierunek ), zabudowa bagaznika i inne *^%#$*&$ typu nowa centralka alarm i klucz scyzoryk itp
plany oczywiscie w trakcie sie zmienily bo jakby inaczej ...
Koło ogarnięte, vento front ogarnięty, skóra ogarnięta
Auto 26.02.2011 pojechało sie modzic ( blachara, malowanie )
-wybor koloru ... zmienny do czasu odstawienia autka ... padło ostatecznie na lakier z palety vw 4Q4Q xyralic
-Lampiony przednie juz prawie poskładane soczewka zagościła bixenon również, poki co na ori kloszach bedzie jezdzil bo nie stac mnie na polerke szkieł
-materiał na podsufitke i plastiki wczoraj do mnie dotarł wiec zaczynamy działac
-po powrocie auta trzeba ogarnąc jeszcze zabudowe, deski mniej wiecej podocinane skrzynia wymiarowo juz w bagaznik wchodzi, pozniej tylko troche gąbki i obszycie skórą
- miał być naciągany vento front ale odszedlem od tej koncepcji
poki co tyle z nowosci ...
czekamy teraz na efekt działan z blachą i lakierem
vwkrzysio, no tak se licza ...
zastanawiałem sie jeszcze zeby wypolerowac tylko kóleczko na soczewe ale to mnie jakos nie przekonuje, jak polerowac to po calosci ...
bedzie przypływ gotówki to sie kupi wypolerowane i sie zmieni ... poki co jeszcz troszke wydatkow mnie czeka niestety bo musze zakupic jakis wzmacniacz ktory pociagnie mi to audio ponadto spryski do xenona i pare drobiazgow zeby dopiescic szczególy
pawelvw, to masz jakis kontakt do kogos kto taniej poleruje badz gdzie mozna kupic juz wypolerowane ?:>
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-03-04, 19:03
vwkrzysio, tam gdzie ja polerowałem to czy kółko czy cały klosz to bez różnicy ta sama cena a kosztowało to 100zł za sztuke może pytałes się u tego samego co ja robiłem i byc może podniósł sie z ceną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum