wnętrze nie widać recaro ( bez wykładziny wyjęta na ciągniecie kabli pod audio...)
Tak na początek bo wiele zmian jeszcze w trakcie a koledzy niektórzy troszku po chamsku piszą ... prace sa mozolne ale powoli idzie do przodu w tak zwanym miedzyczasie padła nagrzewnica...i czujnik temp...... wymiana juro.....
więcej zdjęć wkrótce....
Ostatnio zmieniony przez Rafalogiela 2011-02-09, 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Rafalogiela [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-09, 22:44
lakier z brokatem.... ale na żywo wygląda kapitalnie....myślałem że to mega wieś ale wygląda fajnie... po ciemku auto szare.. w dzień niebieski wpadający w mleko.... a w słońcu brokat żółty czerwony zielony niebieski.......
najważniejsze w tym momencie dla mnie jest to że na aucie nie ma grama rdzy i odzyskało przyzwoity wygląd po 16 latach w jednych rękach.....
chciał bym jeszcze zmienić felgi i może w tym roku swapa vr6 le z tym to już gruba sprawa finansowa wiec przemyśle to jeszcze....
na razie reszta gratów czeka na założenie.... mam nadzieje że zdążę doprowadzic go po latach zaniedbań taty przed VAG meeting Bielawa... gdzie wszystkich zapraszam!
Rafalogiela, jest bardzo dobrze Powiem szczerze ze tylko kolo bym zmienil i bardziej posadzil furacza i bedzie na prawde grubo! Chcialbym zobaczyc go w sloncu A swap to powazna decyzja i kupa kasy na to pojdzie. Moze lepiej warto poodkladac kase i przespac sie z decyzja. Warto bylo czekac na te foty
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-02-10, 13:34
Autko super podziwiam podejście do tematu udoskonalania ventolotu
A ja znam ten lakier akurat- 2 czy 3 lata temu miałam taką fantazję na rower tylko w trakcie prac zmieniłam koncepcję. Po podkładzie już zaczął mi się podobać ale nie odpuściłam- zostało trochę podkładowej pociągniętej bezbarwnym, jest też czarny no i gwóźdź programu- lakier zieleń/ fiolet. Po nocy wygląda jak futro wilka w dzień fiolet/ zieleń Ogólnie wyszedł oryginalnie, jedni mówią, że dziwadło ale mi się podoba
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-02-10, 18:56
TomeQTomeQ napisał/a:
i nie bezie bo to sciema jedna wielka jest
Przecież foty są.
Co do auta to trochę coś mi się gryzie....a mianowicie przednie obrysy i gładzony zderzak....te same obrysy i lampy. Przy malowaniu mogłeś się pokusić o wygladzenie rowka z golfowskiego zdesia. Chyba także tylny zdeś do poprawki gdyż kolor inny przebija.
Chodź nie powiem...auto ma swój styl i jest niepowtarzalne.
Ogólnie jest git
Rafalogiela [Usunięty]
Wysłany: 2011-02-10, 19:11
TomeQTomeQ napisał/a:
Wvojtek napisał/a:
nie ma fot
i nie bezie bo to sciema jedna wielka jest
o h....j ci hodzi czlowieku? Cos nie tak z toba? Bo nie rozumie twkich ohraniczonych wypowiedzi.. madz cos do mnie to w twarz mi to powiedz!
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-02-14, 15:35
Autko ma swój klimat mi osobiscie nei podchodzi wydech a tak reszta git no troche dziwnie wyglada na tych felach ale jakby usiadłnizej było by ciekawie z tymi felgami Gratuluje zapału i efektów i życze powodzenia w dalszych modach Pozdrawiam
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
na kt5 bedzie grubo wygladal ventolot ale gleba pozadna musi byc i twarda bo jak nic nie ruszales blotnikow to bedzie ciezko zejsc na dol. Mogles choc zaklepac ranty skoro i tak malowales cale auto a to + wezsza opona i twardy gewinde jakos by gralo. A tak to i na 16" przy 9j jest ciezko... Ale zobaczymy co zrobisz. W sumie auto idzie na poprawki to moze razem z prawym lonikiem zrobisz i lewy?
Środek najpiękniejszy koło, rozmiar git opona git wzór niestety kosz nie za bardzo mi leży całość no i przedni hokej spraw sobie ori bo wątpię że ori dał tak we znaki
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-05-03, 20:28
Nie taka znowu nędza
Świetnie się prezentuje a z pasami to ciekawy pomysł, aczkolwiek jeszcze lepiej by było jakbyś zostawił czarne jako bazę a dał przeszycie niebieską nitką ale całe niebieskie też są git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum