ogolnie jak dla mnie to w żadnym aucie nie powinni montować drewna
Drewniane wykończenia w samochodach to klasa. W oryginale to pięknie wygląda. Wystarczy wsiąść np. do Rovera. Wnętrze jest dużo przyjemniejsze i estetyczniejsze a nie ponure i takie jak od siekiery.
Akurat te okleiny czy tam hydro coś może nie jest najlepszym pomysłem aczykolwiek lepsze to niż jakieś pieprzone babranie plastików różnymi kolorami czy pseudo chromowane kratki, panele i klamki jak z castoramy.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
ogólnie drewno podobne dodatki do vento nie pasują a tym bardziej cala decha jak na załączonym foto... ale można by spróbować zrobić ta listw od przełącznika przez zaślepki miedzy radiem na schowku kończąc ... to jeszcze mogło by mieć sens...może ale wcale nie musi...rzecz gustu
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2011-04-10, 17:08
a mi się wydaje ze na fotce jest tylko część nad zegarami i włącznik świateł zrobiony w vt, a reszta jest real foto,co do drewna to powiem tak,pasuje to bardziej do aut z wyższej pułki czyli mers s klasa bmw serii 7 itp ,vento jak wiemy nie należy do luksusowych aut ,(bynajmniej seryjne wypuszczane z fabryki) a czy to się podoba czy nie to zależy tylko iwyłącznie od użytkownika tego auta ,bo ilu ludzi tyle opinii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum