Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2011-04-17, 16:32 montaż hokeja z Golfa 3 do Vento
Mam takie pytanko.
Jak wiadomo hokej z golfa nie pasuje do ventyla... Będzie mu brakować przy kołach po te 2 cm...
Czy trzeba przerabiać coś jeszcze czy reszta bd normalnie pasować?
http://images47.fotosik.p...ba4a0e22cca.jpg
niby na tym foto dobrze wygląda.. ale jak jest w rzeczywistości?
Na forum nic o montażu nie znalazłem...
Ostatnio zmieniony przez Zaba91 2011-04-17, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Zaba91, Najnormalniej w świecie metodą prób i błedów musisz go sobie urzeźbić pod swój zderzak czyli poprzycinać pare mocowań hokejki które będą po bokach i na zagięciach haczyć o twój zderzak, jak bedziesz próbował go włożyć to zobaczysz o co chodzi
Silnik: 2.0 16V Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 331 Skąd: Słupsk/Bydgoszcz
Wysłany: 2011-05-01, 21:50
założyłem, trochę odstawało na bokach, nie zdążyłem z tym się pobawić i już połamany hokej... Więc jeśli ktoś ma glebę to tylko i wyłącznie ori niech zakłada... Mimo iż na fotkach u Mapeta jest wyginany i wraca do pierwotnego kształtu w rzeczywistości trochę mu do tego brakuje jutro pstryknę jakieś fotki jak on odstaje
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-05-03, 09:39
Zaba91 napisał/a:
Mimo iż na fotkach u Mapeta jest wyginany i wraca do pierwotnego kształtu w rzeczywistości trochę mu do tego brakuje jutro pstryknę jakieś fotki jak on odstaje
tez posiadalem ten hokey i go spasowalem jakos wystarczy troche pokombinowac ostatnio cofajac wystawal kamien i sie hokey polamal ale pewnie dlatego ze byl nagciagniety za mocno kilka razy wjechalem na kraweznik w cos uderzylem i byl caly jak przodem uderzyl a jak tylem sie polamał ale wkoncu jest on do golfa a nie do vento przez co jak mowie ja go nadwyreżylem i tak lepszy jest napewno niz dokladka z ABS-u Pozdro
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum