Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-04-28, 12:51
Odkopię trochę. Jak ktoś się przyjrzał na poprzednich fotach była fifka z nierdzewki zardzewiała, ale przy pomocy wody i jakiegoś środka do czyszczenia grilli i piekarników udało się ją wyprowadzić na prostą.
Przybyły i żółte halogeny i pytanie- jak blendy radzicie? Kierunki pójdą w czarny.
1.
2.
3.
Blendy 1 i 2 poglądowo, skłaniam się ku 2 opcji.
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-04-28, 14:48
zeniTh napisał/a:
jeśli kierunki obklejasz na czarno to i blendy dawaj na czarno
Nie obklejam kierunków, będą czarne z natury. Póki nie dojdą kierunki będzie 2 opcja, już zdecydowałam. Jak dojdą i będzie za dużo żółtego to pójdą w czarny, ale dzięki za odp
Wysłany: 2011-06-03, 12:51
Parę fot z początku spotu
I z cyklu: wszyscy mają vento- mam i ja
Stara Helga, btw. obok fota- sposób na zatkanie wlotu od "dzikich węży"
I nowa Edeltraut
Wysłany: 2011-07-09, 23:14
Nocne manewry
natarty "słoniną", opony czarnym salcesonem a z tyłu wpadły ori
Poza powyższym cieknie do bagażnika (koniecznie trzeba się tym zająć) namókł dywanik a korzystając z okazji, że już jest mokry został uprany.
Z planów: w tym miesiącu szykuje się remont progów, wejdą sprężyny wzmacniane na tył, tłumik końcowy i całkiem niedługo podejmuję tajny projekt
i jak tu znowu nie powiedzieć "bordowy jest najlepszym kolorem dla vento" ."Nocne manewry" wyszły super,tylko ostrość gdzieś uciekła Ogólnie jest Ok.,są trzy rzeczy które mi nie pasują do całości.Tylna klapa-naklejka i napis vento oraz żółte halogeny z zaślepką w przednim zderzaku.
Silnik: ON
Wysłany: 2011-07-10, 13:04
cieknie ci przez tylny spojler miałem to saMO tm podiwnna byc taka gumka która pwnie juz ze starosci się zepsuła odkręc spojler i pod te metalowe blaszki daj sylikon i bezie dobrze ja to zorbiłem na klej do szyb i przestało kapac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum