Wysłany: 2011-05-05, 18:24 Ventylek by aLi xD (Black & White)
Witam Wszystkich ;D
Jestem nowy ale postanowiłem przedstawić Ventyla mego tak jak to widzę każdy robi hehe ;D
Vento kupione w tym roku w zimie ;D Szukałem i szukałem aż wkońcu znalazł się taki Venciak i to w okolicy hehe xD a człowiek jeździł po Polsce i szukał po czym okazywało sie że zdjęcia a samochód w realu odbiegają od siebie mega ;D
Serducho VW to 1.8 oczywiście na podtlenku LPG ;D
Data urodzenia to 1996 rok
Fabryka dała mu ABSa, Klime, 2xAIRBAG i to tyle z tych lepszych rzeczy ;D szału nie ma ale dobre i to elektryki mało to nie ma się z czym motać ( tak sobie mówie) ;D
Kupiony był praktycznie jako standard. Zmieniłem zawieche z przodu na MTS - 40, sierpy doklejone na nadkola, listwy boczne od wersji GT, grill zmieniony na czarny bez znaczka no i to jak narazie tyle. W planach jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia napewno z zawieszeniem i oczywiśćie z felgami bo teraz jest na stalowych 14 a to nie jest fajne ;D 15stki BBS w planie w tym miesiącu ;D
Jak narazie tyle pisania bo nie ma bardzo o czym
Fotki zrobione przed umyciem podkreślam a więcej bedzie po zmianie felunku ;D
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2011-05-06, 08:11, w całości zmieniany 2 razy
no ładny ładny, zobaczymy co będzie dalej
a felgami się nie przejmuj ;D ja też jeżdżę na stalówkach i z miesiąc jeszcze pojeżdżę bo alusy nie gotowe ...
trzeba by spota zapoznawczego skręcić
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Powitać Ventylek ładnie wygląda, grill pasowało by zrobić tak jak koledzy już wyżej pisali bo strasznie czarno z przodu, aż za czarno jak dojdzie koło będzie fajnie powodzenia w modach
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
a nom spota można pyknąc hehe xD tylko tak w jakiś ładny majowy dzionek a co do grilla hehe pomyśle ;D bo z nim to najmniejszy problem xD a że jest bardzo czarno z przodu to nie wadzi bardzo ;D
wszyscy mowia ze za czarno i ze bedzie lepiej jak zebra tylko czrne pozostalosc na bialo ale jak sie bedziecie mijac zaLi PL, to bedziecie przynajmniej wiedzieli ze to on
nie znam sie dokladnie ale jak szukalem zawiasu do siebie to nialem na oku zestaw -40/-60
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-05-09, 10:53
vwkrzysio napisał/a:
no felga szału nie robi
ale lepiej jak na stalówkach
jak się koło niej pochodzi to szał może być, tylko jest trudna w modyfikacjach (albo ciężki dostęp albo zaczepiasz się palcami o "ości")
a tak w ogóle to 100 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum