_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2010-09-28, 08:58
zlotykamil napisał/a:
a mi sie podoba coś świerzego i niebanalnego a ciagle smoked clar i wszycho w poler
zgodze sie ze jest wszystko teraz robione na jedno kopyto i juz sie nudzi ale ten styl obklejania nie jest dla mnie ale kazdy zrobi jak bedzie chciał oglądac i podziwiwac mozna zawsze bo isc na zlot i patrzec na vento które jest zrobione tak samo to tez lipa
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-10-07, 20:15
mi sie to nawet podoba ale bez przesady z tymi naklejkami rozumiem okleić sobie błotnik i cos jeszcze ale nie prawie całe auto
tak jak piszecie zawsze to cos nowego do oglądania i podziwiania.
ale jak ktos zaklei nakleikami cały samochod to juz bardzie pod najstarszy styl świata bedzie podchodziło czyli " Wieśtunink stajl"
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-10-07, 21:27
Według mnie ok, tak jak wyżej tylko jeden z elementów lub jego część a nie całe auto oblepić A poza tym według mnie nie pasuje to do każdego auta ( chodzi o kolorystykę itp. )
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-10-08, 11:25
Wszystko jest dla ludzi jak sie zrobi z umiarem to na pewno na plus ale bardzo latwo można przesadzic tyle ze to tylko naklejka, wiec w kazdej chwili mozna ja sciagnac
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 1.6 AEE Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Posty: 446 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-01, 17:36
szefuniopaslek napisał/a:
No i po co bawić się w naklejki jak można kupić papier/folie o różnych wymiarach...
bo kupowanie takiej folii to wioska i typowo polskie myslenie. "po uj mam cos zbierac, ganiac po skateshopach, firmach tuningowych, ubraniowych jak yebne se folijke i bedzie cacy" nie tędy droga. tylko oryginalne i tylko pojedynczo klejone mają sens i wygląd. to są połśrodki które wywołują tylko śmiech politowania...
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-01, 17:47
Mack napisał/a:
szefuniopaslek napisał/a:
No i po co bawić się w naklejki jak można kupić papier/folie o różnych wymiarach...
bo kupowanie takiej folii to wioska i typowo polskie myslenie. "po uj mam cos zbierac, ganiac po skateshopach, firmach tuningowych, ubraniowych jak yebne se folijke i bedzie cacy" nie tędy droga. tylko oryginalne i tylko pojedynczo klejone mają sens i wygląd. to są połśrodki które wywołują tylko śmiech politowania...
zgadzam się z Tobą w 100% Mack. Ogólnie to nawet podoba mi się coś takiego, ale tylko tak jak mówisz, jeśli jest zrobione przez siebie a nie naklejona folia przypominająca sticker bomb... Bo chyba nie o to tu chodzi...
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-01, 22:43
właśnie, jak to wyszło po lakierowaniu? kolega co nie ma polakierowane, to w jakim stanie to już jest? nie blaknie? jak po myciu? nie odklejają się naklejki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum