Nie. Malowane było 3 drzwi, 2 przednie błotniki, dach i sam dół tylnej klapy. Całe było polerowane. Jedne drzwi są umęczone a nie pomalowane, reszta jest w miarę chociaż bez rewelacji. Dobrze są pomalowane przednie błotniki ale znowu kiepsko spasowane.
pawelvw napisał/a:
tak szczerze to te kołpaki w chromie kiepsko wyglądają wolał bym sama stal
Po swiętach zakładam alufki ATS wiec kołpaków już nie bedzie
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
Dorwałem chwilkę czau więc coś na skrobię co się działo z moim autem przez ostatnie kilka miesięcy. Po zrobieniu blachy wydawało mi się że największe koszty remontu mam już za sobą, ale tak nie było Rozdarło mi skrzynie biegów, przy jej wymianie założyłem kompletne nowe sprzęgło, nowe oba łożyska przednie i przeguby, nowy silniczek krokowy, nowy tłumik końcowy i złącze elastyczne, nowe membrany do reduktora, nowe przednie opony które ścieło mi po 8ty. km bo jakiś fakowiec mi zbierzność idealnie ustawił i wiele innych nowych części o których nie pamiętam plus jakieś tam graty kupowane również na forum, np. podbitka klapy i maski.
W sumie w tym roku wepchałem w auto co najmniej 6tys zł. chociaż wizualnie wiele się nie zmieniło, a na poprawkach nie koniec Przednie lampy święcą już gorzej niż niektóre znicze, kończy się legalizacja butli gazowej, aku chyba zimy nie przekręci, sprężyny mnie wk*rwiają bo twarde no i 4 letnie trzeba kupić, tak że ze 3 koła pewnie jeszcze muszę przyszykować No ale ogólnie to auto teraz chula całkiem nieźle i długich tras się nie boi A jak już zacząłem pchać kasę w niego to będę jeździł ile się da. No i kilka prawie aktualnych fotek.
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
To się chwali że tyle działasz z ventylem. Znam ten ból że kasy idzie mnóstwo a efektów nie widać ale co zrobione to nikt Ci tego nie zabierze! Fura ładnie się prezentuje ale z progami od gti i szerokimi listwami będzie dopiero gites
progami od gti i szerokimi listwami będzie dopiero gites
swego czasu nachodziło mnie na kupno progów od gti ale dale sobie spokój bo stwierdziłem że byłoby za dużo plastiku, nie kręci mnie ten styl. A listwy jak będe ruszał to tylko po to żeby je pod kolor wybabrać
pawel39106, to wtedy po co zakładałeś sierpy skoro nie chcesz progów? Juz lepiej by bylo gdybys miał progi plastik i listwy w kolorze. A tak sierpy nijak pasuja do reszty. Jak się bawić w pakiet gt to na całego Ale Twój cyrk Twoje małpy
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-10-30, 00:27
no tylko sie nie przestrasz jak je zdejmiesz bo niewiadomo dlaczego poprzedni własciciel je załozył moze tak juz nadkoli nie ma
Autko wyglada nawet fajnie tylko szczebelki w grilu psuja wyglad
Spoko, błotniki mam nowe. Blachę robiłem i rdzy na karoserii nie mam ani jednego punku jak narazie.
Hormon, jechałem ale nie swoim Ventem więc to nie mnie widziałeś.
Tak się złożyło że wczoraj miałem aparat w aucie więc pstryknąłem jak świeci licznik i pokrętła, w realu lepej/wyraźniej wszystko swieci niż na fotach.
Oprócz tego kilka zdjęć na zimówkach i blaszakach, no i komorę silnika trochę odświeżyłem.
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
pawel39106, zrób sobie podświetlenie pod radio Czerwone diody w przyciski a podświetlenie licznika na biało. i może biały negatyw wyświetlaczy? Widziałem takie zestawienie i było bajera! Luknij tutaj to może coś Ci się spodoba
Korzystając z wolnego czasu, wyczyściłem sobie lampy od środka i naprawiłem regulacje trochę światło się poprawiło po zabiegach
Przy okazji znalazłem coś takiego, wie ktoś czy liczby coś oznaczają? Tzn. LA5E to lakier 1800 to pewnie silnik a reszta oznacza coś?
Wymieniłem także szyberOkno na działające Jak wyciągnąłem stary szyber i zanim go zaniosłem do warsztatu to wysypało się z niego więcej części niż powinien mieć masakra z prowadnic został, nie doszedłby pewnie z tym końca.
Kupiłem letnie buty na tył
A tak Vento wyglądało po przebijaniu się przez zaspy na mojej 100metrowej drodze Jeszcze była zaspa na masce ale zgarnąłem ją za nim zdjęcia zrobiłem :-P
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Tylko od razu jej nie było widać bo była strasznie zababrana, zauważyłem tylko że jest jakaś blaszka i zacząłem skrobać i wtedy folia z brudem się z niej odkleiła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum