Wysłany: 2011-05-27, 12:57 Seat Ibiza II FL 110KM ASV
Cześć, do 27 listopada jeździłem Ventem 1.9 TD 75KM, potem przyszedł czas na sprzedaż i odkładanie pieniążków, w poniedziałek stałem się właścicielem sreberka, Seata Ibizy 110KM ASV, wciska w fotel aż miło
Specyfikacja techniczna:
*Climatronic- w pełni sprawny i nabity
*Silnik 110KM TDI
*4 poduszki powietrzne
*ABS
*Kontrola trakcji z możliwością wyłączenia
*Przyciemnione wszystkie szyby (atest)
*Radio cd Sony mp3+ głośniki JBL
*Elektryczne szyby
*Elektryczne lusterka (podgrzewane)
*Halogeny
*Komputer pokładowy
*Wspomaganie kierownicy
*Przedni grill od Seat CUPRA
*Centralny zamek z pilotem
*Autoalarm
*Dodatkowe zabezpieczenia antykradzieżowe
*Immobiliser
*Alufelgi+ opony w bardzo dobrym stanie
*Lakier metalic
Tak to się prezentuje na zdjęciach, lepsze fotki będą jak się trochę ogarnę.
Oczywiście samochód nie jest ideałem, jest kilka rzeczy do dopieszczenia.
Naprawdę, nie żałuję sprzedaży Venta, było warto oszczędzać na tą maszynkę. Wrażnia z jazdy są bardzo dobre. Przy prędkości ~100km/s spalanie to 4.2l ropki, a przy prędkości między 120-150km/s 5.3l ropki.
Na tą chwilę trzeba usunąć istniejące wady, rozbite halogeny, przełączniki w środku, wewnętrzne nadkole, a przed zimą konserwacja podłogi, konserwacja nadkól, poprawki jakiś otarć, małych wgniotek, ogólnie dopieszczenie tego co jest Po zimie, jakaś felga 16 + ładne oponki, może chip, zalezy czy to co jest będzie mi opowiadało
i jak ci sie sprawuje ibizka?? zamierzam takie cos dla kobiety kupić
bo własnie kończy prawko robic, a mojego maleństwa nie zamierzam jej oddac
Samochód sprawuje się bardzo dobrze, jedynie do czego mogę się przyczepić to zmienna geometria turbiny, zapycha się, byla czyszczona no i teraz pompuje aż miło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum