ventka zacna ładnie się prezentuje gleba malina też chciałem zakładać glebę ale to nie na moje drogi bo bym po wyjeździe z domu szukał zderzaka i reszty części
lampki przednie na pewno da się rozebrać z tego co pamiętam było coś o tym na forum
kurcze te pprogi jakieś nie koniecznie... Ale jetta pinknie się prezentuje! Co do przełożenia pilota do scyzoryka to od razu moge C powiedzieć że będzie gruba rzeźba. Przerabiałem to u siebie i może się nie udać spasować płytki. Jest jeden sterownik centrala co ma identyczną płytkę jak ta w ori. Mam nadzieje że uda się to jakoś Ci spasować
Dzięki panowie za mile opinie , co do lamp to już próbowałem je rozkleić ale nie wyszło w najbliższym czasie spróbuje jeszcze w piekarniku , a co do kluczyka na razie dałem sobie spokój z przerabianiem i otwieram z kluczyka. W vento zagościł grill starego typu, co o tym sadzicie? I dogiąłem jeszcze rejestracje by lepiej pasowała, jestem tylko ciekaw czy policja nie będzie się czepiać , przyciemniłem tez halogeny i z większych zmian to chyba tyle, no jeszcze letni kola zawitały.
lepiej z czerwonym paskiem czy bez?
Ostatnio zmieniony przez Grzela44 2012-04-15, 18:30, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki panowie za ocenę, co do nakładek na progi to narazie musza zostać bo jest pod nimi bardzo czerwono a narazie nie mam czasu żeby to ogarnąć, czerwony pasek tez chyba wyleci w tym tygodniu, zastanawiałem się tez nad umalowaniem grilla własnie w czarny mat i karolek_ust, utwierdził mnie w tej decyzji. Myślę tez czy nie pomalować felg na biało.
Czerwony pasek juz wylecial dzisiaj , spoiler narazie zostaje bo jak go zdejmę to będą dziury. Próbowałem poraz kolejny dzisiaj rozkleić lampy ale znów się nie udało nawet piekarnik sobie z nimi nie poradził wiec musi zostać jak jest
Wiem tez już tak próbowałem za pierwszym razem i nawet kupiłem komplet lamp od europejczyka i tamte rozkleiłem bez problemu, a te moje maja jakąś całkiem inna budowę, bo to oryginalne us . A te eu znowu nie pasuja do pasa przodu us . Jak jutro znajdę chwile to pstryknę kilka fotek jak wygląda ta lampa usa w porównaniu do eu i jak prezentuje się vento po kilku modach
Grzela44, natnij wzdłuż szkła lampę nożem do tapet tylko głęboko, tak by nóż wchodził prawie do środka. Potem jak już usuniesz większość kleju to w szczelinę zacznij dmuchać opalarką lub suszarką do włosów i nie ma opcji żeby nie rozkleić lampy
Małe odswierzenie tematu, ventka miała iść do sprzedania ale jako ze nie było chętnych to została i poszła do zrobienia. Zawitała czerwona soczewka halogenowa,
a wczoraj rozebrałem kompletnie cały środek i zderzak zawiozłem do sklejenia, już odebrany i wraz z samochodem stoi już u blacharza i czkam na odbiór, a tak wyglądała podłoga po wyjęciu dywanów
Wszystkie graty na wierzchu
A tak auto wyglądało przed wyjazdem do blacharza
A co do rozklejenia lamp była kolejna próba ale zakończona niepowodzeniem i pękniętym szkłem w lewej lampie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum