no właśnie jakiś plakat by się już przydał bo maj już mamy wiec czasu niewiele nawet na startowej stronie klubu straszą dwa plakaty z poprzednich imprez a aktualnego brak
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2012-05-05, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
miał być za tydzień ,potem na weekend ,w sumie minął m-ca albo i dłużej i dalej
o co kaman
a zlot wogule się odbędzie bo cisza jak po śmierci organisty
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ostatnio zmieniony przez krzeszak 2012-05-16, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-05-20, 20:42
Rudawak odwiedzona, małe problemy były po drodze, ale udało się objechać , nawet załapeł się na nabożeństwo jakiejś sekty hahaha, kolesie mnie chcieli wpisać itd
Jak coś chcecie wiedzieć to pytać . A co nie zapytacie to jakoś streszcze i też będe miał do was pytanko, tylko teraz mam mało czasu.
Ostatnio zmieniony przez Hormon 2012-05-20, 20:44, w całości zmieniany 1 raz
sorki Panowie za brak plakatu ale naprawde zapracowany byłem, a jak miałem czas na robienie go to mi się nie chciało i wolałem odpocząć, wiem że to sprawa priorytetowa
obiecuje że postaram się go zrobić w tym tygodniu bo właśnie wróciłem ze szpitala i mam przynajmniej 3 dni wolnego
a co do reszty to pytać hormona bo musimy się zbierać i ogarnąć temat już prawie na gotowo
pewno za kilka/kilkanascie dni podamy już ile konkretnie trzeba będzie wpłacać i zaczniemy zbierać kasę, bo czas ucieka a my mamy tylko kilka zaliczek ;/
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2012-05-20, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-05-21, 09:03
Najważniejsza rzecz to nocleg. Wczoraj pochodziłem po ośrodku, pogadałem z Paniami i polecały domki a nie pawilon. Plusy to takie że znacznie lepszy standard, łazienka dla 5 osób a nie dla 20. Cena za domek 5 osobowy 220zł, wychodzi po 44zł od osoby, w domkach może spać np 6 osób, kwestia dogadania, wtedy płaci się tylko dodatkowo za pościel 20zł.
Mowa tu oczywiście o tych domkach całorocznych.
Wczoraj zarezerwowałem praktycznie cały ośrodek , ale do piątku mam dać znać czy bierzmy domki, czy chcecie pawilon.
Proszę zainteresowane osoby o aktywność w tym temacie.
Wysłany: 2012-05-21, 21:49
W takim razie będą domki.
Teraz kolejne sprawy, trochę kiepskie informacje, ale co zrobić. Ognisko będzie, ale jak nam pogoda nie dopisze to będziemy musieli rozpalić ze dwa trzy grille, a my będziemy siedzieć w takim dużym namiocie, jest tam oświetlenie i dach nad głową. Myślę że damy sobie radę %
Druga sprawa to na terenie ośrodka nie ma kranu z wodą takiego na zewnątrz, dlatego trzeba będzie nalać sobie wody w domku. Ewentualnie parę km wcześniej skorzystać z myjki.
Trzecie sprawa, nie będzie można parkować pod domkami, parkingi są zaraz koło domków i tam będą musiały stać Ventyle. Tych parkingów jest dwa albo trzy. Myślę, że o auta nie ma się co bać bo mamy cały ośrodek dla siebie
Co do wyjazdu w niedziele, to tak na 90% nie trzeba będzie się jakoś specjalnie spieszyć aby opuścić domki, ponieważ po nas nie mają żadnych rezerwacji.
Wysłany: 2012-05-22, 07:57
Tych bagaży nie będziesz miał aż tak dużo, pod domek można podjechać i sie rozpakować, ale później trzeba auto postawić na parkingu. Wszystko dlatego, że jest wąski dojazd i zablokowalibyśmy drogę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum