Wysłany: 2012-06-04, 11:40 Jaki intelcooler do 1.9 TD
Witam
Poszukuje intercoolera do Vento silnik to 1.9td aaz 75km. Kompletnie nie wiem jaki rozmiar będzie pasował i jak go się montuje. Bardzo proszę o pomoc.
ja bym na Twoim miejscu leciał w IC od transportera, zabulisz tyle samo co za ventowski/golfoski a będzie lepiej chłodziło. No tyle że musiał byś troszkę w zderzaku porzeźbić, no ale jak i tak cię za to bierzesz to już lepiej troszkę pracy dołożyć a mieć efekt lepszy takie moje zdanie.
No ja myślałem żeby wstawić większy intelcooler od passata chyba 115k ale zobaczymy bo myślę żeby pas inny wstawić i nie będzie trzeba nic przerabiać ale to wyjdzie w praniu jak to mówią
kombinuj, kombinuj ze zwykłym ventoskim nie ma o się bawić bo on lipny jest, wal od raz coś większego a może poczujesz jakiś efekt i zrób foto poradę jak już będziesz to robił, bo mało tego w netu a by się przydało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum