widać że fura zdrowa i jest progres. Z podstawowych rzeczy to aż się prosi o smoked bo jednak do tego auta po prostu pasuje Co do błotników to wolałbym kupić ori nie w kolorze bez rdzy i malować ( nikt mi nie powie że takich nie da się kupić ) niż montować kiepskie zamienniki. Choć np Sławma zajefajne zamienniki i dobrze są spasowane. Powodzenia w dalszych modach
Wszystko w swoim czasie co do błotników to na pewno da rade znaleźć ori , oczywiście jak się uda to kupię ale na chwilę obecna musiał pójść zamiennik.Nawet dało się go spasować
Wysłany: 2012-08-10, 09:56
gówno prawda kupilem w jasnym podkładfzie na allegro i dupa szlak mnie trafia jak na niego patrze a lakiernika mialem takiego idiote ze skoro na sruby pasuje to juz wszystko tak pomalował założył itak zostało idiota!!! :/ ostatnio kumpel rozbierał golfa i dal mi błotnik w czarnym podkładzie bo taki miał i pasuje idealnie.biały nie dosc ze odstaje przy drzwiach i straszna szpara to i drzwi obtarł jak tylko pezyjechałem do domu
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Silnik: 1.8 ADZ +GAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 414 Skąd: z centrum :P
Wysłany: 2012-08-10, 22:47
a zrob dokładna fotke na łączeniu z drzwiami jak szczelina i rowno wychodzi wszystko po lini auta tzn jak spojrzysz z tyłu to widac ze błotnik odstaje czy jest ok
pawel66600, Ja bym się długo nie zastanawiał na twoim miejscu grill starszego typu lepiej się prezentuje wojtas83, daleko mi do ciebie twoja furka to najładniejszy okaz na Mazowszu a może i w całym Kraju
wojtas83, daleko mi do ciebie twoja furka to najładniejszy okaz na Mazowszu a może i w całym Kraju [/quote]
Na mazowszu to raczej Wydym króluje , a co do kraju to jest w kilka jeszcze dobrych projektów Piotrek Nowok , Vezet , Karolek_ust więc nie byłbym taki pewny że w PL najlepsza
_________________ Nie trąb zjeb.. jadę na glebie !
Dawno nic tu nie pisałem o ventylku więc trochę zaktualizuje
Więc tak.
Wymienione sprzęgło
Uszczelniacz na wale od strony sprzęgła
Uszczelniacze skrzyni biegów od półosi
Zrobione kompletne zawieszenie z przodu
nowe tarcze i klocki przód
Wymieniony rozrząd + uszczelniacze
Łożysko w prawym przednim kole
To by było na tyle
A z racji tego że już nie mogę się doczekać wiosny zacząłem uzbrajać pomału autko
na razie wziąłem się za tył : lampki, blenda usa, i pomalowałem znaczek vw
Jeszcze muszę się za przód zabrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum