MODEL: Vento
ROK: 1992
SILNIK: 1.8 AAM
MOC: 75HP
MODY POD MASKĄ: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKLAD HAMULCOWY: seria
KOŁA: serai ori stal 14"
NADWOZIE: sedan
WNĘTRZE: seryjne, jasna tapicerka ,podswietlane sloneczniki i przelaczniki nawiewow,
AUDIO:glosniki pioneera w tylniej polce
WYPOSAŻENIE
el.lusterka
klimtyzacja
W PLANACH
- wymiana maski
- bedzie kolo jest plan
- wpadnie kit
- smoked front
- smoked na tyl (lampy i czarne znaczki )
- zmiana grilla na stary typ
- dopieszczenie lakieru
- audio i cb (done)
- bra (done)
- szukanie jakich kolwiek rarytasow
By null at 2012-09-02
By null at 2012-09-02
By null at 2012-09-02
By null at 2012-09-02
By null at 2012-09-02
By null at 2012-09-02
Hee pod maska tez mi się teraz widzi nie wiem gdzie poprzedni właściciel śmigał ale błota tam nie brakowało póki co sprawdzę czy ma może gdzieś jekies nie szczelności .
Jeśli chodzi o środek czysty i zadbany , kompletnie żadnych przetarć i nie było palone póki co będzie dodatkowe pranie .
Zaczynam zbierać graty po golfie by wymodzić audio póki co
Dzisiaj wkoncu doczekałem sie polisy czyli dobry termin i można śmigać po dowód
wsumie dzis wpadly jakies tam wlepki noi subb i wzmak tylko wystroic wzmaka i radio i ogien
czarnysauber, nic trudnego zakrywasz altka i kopulke woreczkami foliowymi i jazda oczywiscie na wlasna odpowiedzialnosc najlepiej urzyc plynu do czyszczenia felg i karchera
taaa na skrzynie bedzie trzeba będzie coś pomyśleć na pewno wylecą głośniki z polki bo nie mogę dalej jej wepchnąć będą nowe w tylnich drzwiach a jak pod zabudowę to pomyśle chyba o mocniejszych głośnikach
taka mala virtualna przymiarka felg Ronale r10 i chyba sie zdecyduje nowe felgi 473 zl za sztuke na przyszly sezon dalo by rade ustukac
By null at 2012-09-14
małe takie nic ale jest ściągnięty emblemat vento znaczek vw w czarny mat na razie prze polerowane lampy i dymione kierunki boczne teraz czekać za tylnimi lampami
Lwomati, Dokladnie z Lesznowoli ventylek przyjechal ,bra narazie zostanie dopóki nie zmienię maski póki co jest na krotka mete zslania troszku pocharatana maske później wylatuje jak zrobię do końca front
Ostatnio zmieniony przez raf1k 2012-09-17, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Z samym modzenie póki co sie wsytrzymuje
Dzisiaj odbieram welury do bagażnika za dwa tygodnie wpada wrece gwint i tylnie lampy dymione helli jak uda sie je w dobrym stanie dostac .nastepna bedzie maska i lakierownie maski jak i tylniej klapy ale to juz na wiosne .A do samej wiosny zobaczymy jeszcze co wpadnie napewno siakies kolo bo tez podstawa
W sobote ogarniety bagaznik i wrzucony box na kasety jeszcze ori radio brakuje do kompletu Oczywiscie hektor sie z praca dorzucil
Jeszcze w tygodniu trzeba sie wybrac po nowe przewody glosnikowe i po masowy bo sa z krótkie
kabli juz niema sub i wzmak schowany na zime maty juz kupione ale wyguszac bede dopiero na wiosne i pod glosniki wpadnie inna skrzynia lub ladna zabudowa
nie wiem co ogarnąć z wnęka na zapsowke czy zrobić pod wzmaka z chlodzeniem bo tak czy inaczej nie bede miał tam dostępu lesny1982, mógłbyś doradzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum