Wysłany: 2012-12-02, 09:05 Drgająca kierownica w 1.9 tdi
Witam ponownie fachowców. Mam kolejny problem który muszę rozzwiązać. Mianowicie drży mi kierownica i jest to bardzo denerwujące, nie dzieje się to podczas jazdy tylko na postoju, postanowiłem więc rozebrać kierownicę i okazała się że ma luzy. Pytanie brzmi czy idzie to jakos regulować czy poprsotu trzeba coś wymienić.? Dzięki za odpowiedzi.
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-12-02, 10:26
W dieslu i tak Ci bedzie drgała, jedyne co moze pomóc to załozenie koła dwumasowego.
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2012-12-02, 17:46
1 Z to nie masz koła dwumasowego, dwumas był w silniku z oznaczeniem AFN, ale na całkowity brak drżenia nie licz, ja tak mam i też lekko drży, i w poprzedniej ventce z AFN tak samo drżała, Kruchy69, dobrze pisze że w dieslu będzie drżała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum