Witam. Problem jest taki gdy tylko wsiądzie trochę więcej osób na tył to środkowy tłumik uderza mi o tylną belkę przy ruszaniu. Poprawiałem już go dzisiaj ale to samo. Miałem spokój tylko na chwile. proszę o rade i nowe pomysły
Coś tam stuka od czasu do czasu. Ale nie tyle jak przy ruszaniu. Ostatniu zauważyłem ze mam odbojniki trochę juz sobotę. Bo sprężyny mam nowe miesiąc temu wymieniałem.
Odboje mam trochę juz za jechane. Ale co do uchwytów niby są orginalnie przy spawane. Ale tak myślałem żeby je trochę obciać I może wyżej był i tak by nie walił o ta belke
co masz na myśli pisząc zajechane? jak nie są porwane to nie ma co się ich aż tak czepiać
Jeśli kiepski zamiennik to może być niekoniecznie dobrze spasowany... jak masz spawarkę albo miga to co szkodzi przerobić skoro za nisko...oczywiście bez przesady żeby zaraz bo osłonie termicznej nie walił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum