dzięki chłopaki za miłe słowa i opinie na temat auta,l miło było wspólnie po modzić , niestety z braku czasu itd itp proszę o zamknięcie tematu a dalsze losy venta powoli będą uaktualniane w dziale giełda
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
tak więc auto stało od kwietnia 2011 po tym jak został zabrany dowód za wystające felgi , którego też jeszcze do dzisiaj nie odebrałem
na początku słyszałem różne złote rade żeby sprzedać go albo oddać na złom bo po co trzymać trupa.. ale jak nieliczni z forum dobrze wiedzą że pasji nie da się oddać czy też sprzedać
tak jak widać na fotach niewiele zostało z moich paroletnich prac ale na szczęście zapał nie miną
zdjęcia jeszcze z początku zimy zaraz po wsadzeniu znowu silnika 1.8 który o dziwo odpalił i chodzi
na dzień dzisiejszy zostały do końca wspawane progi , do tego w 50 % musiałem odbudowac podłoge której już nie było, a na koniec do gołej blachy zeszlifowane nadkola i kielichy z poprzednich zabezpieczeń antykorozyjnych, celem sprawdzenia czy amor mi kiedys nie wyjdzie maską
Paweł J., wyciągałem bo szlifowalem całe kielichy , jeden był dziwnie pęknięty , dziwnie bo nie miały grama rdzy , więc go jeszcze wzmocniłem bo wiadomo znowu z czasem zawias da o sobie znać
Krzychu wezmę Cię na ojca chrzestnego wkońcu teraz na Twoim zawiasie i lampach stoi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum