Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2013-03-07, 22:56
Moim zdaniem co niektorzy przesadzaja tu, kolega sie pomylil nalezaloby napisac mu gdzie popelnil blad i w jakim dziale mialby to umiescic, kazdemu sie zdaza tymbardziej ze jest nowy, zamiast sie cieszyc ze ktos jest zainteresowany ventem i byc moze kupilby i odwiedzal nasze forum to odrazu "pala go". Zle napisal ok poproscie wojtasa lub hormona niech przeniesie temat do innego dzialu i po problemie, a nie zniechecacie na starcie chlopaka. Takie moje zdanie.
Silnik: nie mam
Wysłany: 2013-03-07, 23:36
vwjanekvento napisał/a:
poproscie wojtasa lub hormona niech przeniesie temat do innego dzialu i po problemie, a nie zniechecacie na starcie chlopaka. Takie moje zdanie.
dzięki vwjanekvento. Chyba już się zniechęciłem. Temat zapodałem w biegu bo chciał bym w weekend podjąć decyzje zakupu tego egzemplarza.
Na każdym forum (nie tylko vw) czyhają "znawcy" i wyżeracze na potyczkę czyjaś.
Jeśli temat zniknie czyli nie mam co szukać u was na forum, jeśli zostanie poprawiony do odpowiedniego działu i poinformowaniu mnie o błędzie czyli są tu normalni klubowicze.
Wracając do tematu chciał bym uzyskać jakieś info o tym aucie.
Silnik: nie mam
Wysłany: 2013-03-10, 22:49
Byłem i widziałem na własne oczy.
Zależy kto co lubi. Gościu kupił rok temu, zrobił głowice i stoi. Kupione dla syna a syn wyjechał na studia i stoi w garażu. Do zrobienia progi. W środku kubełki w kratkę welurowe raczej obicie do wymiany, reszta spoko. O golnie polecam jeśli ktoś szuka coś taniego i już po modzonego. Żebym miał 4tys to bym wziął go jako 2auto bo wczoraj zakupiłem gofra3 kombi.
link do poprzedniego właściciela. http://forum.vwzone.pl/vi...hp?f=98&t=73858
Temat do zamknięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum