Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2013-03-01, 11:44
hrubek18 napisał/a:
poduszka tylko od kierowcy a od pasażera brak,
wychodziły wersje z jedną poduchą
ale to nie jest 96 rok pewnie wpisany 96 rok jako składak a produkcja tak jak wyzej chłopaki pisza lata 92-93
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-01, 12:43
w dowodzie powinno byc wpisane, jesli to skladak. Co do poduchy, to tez mam tylko jedna, ale nigdy nie sprawdzalem czy dziala ale jesli masz blisko, to mozesz obejrzec, bo jedyne co jest z nim nie tak, to rocznik na allegro.
Nie no mam około 1.5 godziny, jazdy pociągiem, ale jak patrze na Wasze opinie to szczerze odwidział mi się on Zadzwoniłem do ziomka i pytam czy to skladak on ze nie więc nie rozumiem tego czemu on tak wyglada
_________________ Po co czekać jak można jeździć, świat jest dla odważnych, ale czy CI odważni go zmieniają
Widać że nikt nic nie wie hue hue:D Macie jakieś ciakwe propozycje z Pomorskiego co by zakupić jakieś autko VW Vento?? bo z ogłoszeń to nic Ciekawego nie ma. Oczywiscie benzynka 1.8:P
_________________ Po co czekać jak można jeździć, świat jest dla odważnych, ale czy CI odważni go zmieniają
mi osobiscie nie pasuje tylna klapa szpara z lewej str, ale to wikowe auto, i co jeszcze to ze zdjecia sa tak jakby specjalnie porobione zeby nie bylo za duzo widac.
Podobno w nim sa robione progi na co mam zwrocic uwage ze nie jest to jakas"maniana" zamiast naprawy??
Kruchy69 Już prawie mieszkam w Ventce Octavia, Vento
Silnik: z turbo Pomógł: 20 razy Wiek: 32 Dołączył: 30 Gru 2011 Posty: 1588 Skąd: Lublin
Wysłany: 2013-03-09, 19:18
cos z tylem było robione. Mimo, ze jestem troche po procentach to zauważyłem, że klapa tez jest w innym odcieniu. Pewnie po pierwszym deszczu jest wiecej wody w bagolu niz na dworze.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2013-03-09, 23:07
Kruchy69 napisał/a:
Mimo, ze jestem troche po procentach to zauważyłem, że klapa tez jest w innym odcieniu
Nie jest to aż tak pewne
Ja uważam że autko jest warte obejrzenia ,zawsze mozna te 200 ,300 zl utargowac
A że klapa nie spasowana to u mnie też po wymianie nie można bylo dopasowac ,a wody w bagolu nie ma.
I nie znaczy ze całe auto jest złe ,perełki za te pieniadze i 18 letniej nie kupi bo jak ktos ma to jest na tym forum i nie sprzedaje
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
tyl jest zle spasowany poza tym z przodu ma atrape od poliftowej wersji w dodatku nie pomalowana. ale pieniadze jakie gosciu chce za niego sa kuszace wiec mozna pojechac i obejrzec
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2013-03-10, 11:24
Mi również się podoba czarnysauber, ma racje że nie kupisz samochodu prawie 20 letniego w idealnym stanie za taką kasę. Klapa mogła być wymieniona ze względu na rudą która mogła ją skonsumować przy lampkach i dlatego szczeliny się nie zgadzają jak i odcień zresztą. Jeśli masz w miarę blisko a chyba tak jest to oglądnij ventyla na żywca, za to nie płacisz
Spokojnie Wiem że auto nie jest mlodziutkie i tez tak napisalem w poście powyzej, no mam tak w miare blisko bo 3 godziny jazdy PKP tylko że jest problem z przeslaniem do mnie innych zdjec wiec nie wiem czy ryzywkoć 120zł bo poprosiłem tego wlasciciela o zdjecia z profilu zeby obejrzec szapry na drzwiach.
Ale dziekuje za Wasze Opinie. Jednym słowem jestescie pomocni.
Witam ponownie mam takie pytanko czy Vento z 96 roku moze mieć starsza deske rozdzielcza?? nie jest to skladak, i nie mial kolizji ze z 5 zrobili jednego.
Istnieje taka możliwość
Wybacz, że zadałem w dwóch róznych tematach, ale po napisaniu w powyzszym dziale znalazłem drugi temat i tam też postanowiłem napisać bo wydawał sie bardziej pod temat, a tego zapomniałem usunać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum