Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2013-04-06, 13:07
MAŁY AKTUAL
Zderzak USA tył w idealnym stanie juz na Jenncie
Kupione nowe blotniki na przód
Kierownica US juz sie śle
Od poniedzialku zaczynam szukać lakiernika i caly samochod leci na blacharke i malowanie na ten sam kolor który jest
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2013-04-07, 01:28
Allegro, zwykle nowe, wiem ze stAre uzywne lepszew ale nie chce mi sie czekac, szukac w dobrym stanie, dobrze sie je zakonserwuje i pomaluje, jak zgniją to sie pomysli
Ten ogladalem go dzis, wszystko wyglada ok, tylko blotniki w wiadomym miejscu zjedzone, ale na szczescie i tak juz slą sie nowe
Jutro jade zawieźć zaliczke
Wysłany: 2013-04-08, 14:49
no 2 stówki9 na bank spusci a reszte sie jeszcze zobaczy, tylko rejstracja... troche trzeba dać, myslalem zeby przespawac nr z mojego i rejstracje przelozyc
Tylko że wtedy nie sprzedaż swojego... tylko na części. czy pozamieniasz?
A jak się kupi takiego niemca to nie trzeba go chyba rejestrować co? Jak to jest?
Swistakes, plan dobry tylko ja bym tak publicznie się z tym nie afiszował bo w mieścinie ostatnio u mnie aferka o takie co była, że gościu napisał że skroił kogoś a potem się zdziwił jak na chatę mu wbili. A co do venta podobne do mojego, kolor ten sam smoked ciemne blendy, tylko ja gwintu nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum