Silnik: 2.8 AAA Pomógł: 5 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 396 Skąd: skąpe/grodzisk maz
Wysłany: 2011-12-23, 17:44
Idą Święta,widać gości,
wydłubujcie z karpia ości.
Powyjadać z barszczu uszy,
a gdy Was za bardzo suszy,
siąść wygodnie z flachą wina
i obejrzeć dziś Kewina!:]
Wesołych Świąt
z okazji swiat zycze:
duzo siły,by zmienic to co warto,
poczucia humoru,zeby zaakceptowac czego zmienic nie mozna.
szczescia,zeby dało sie zmienic to co planujemy,
madrosci zeby nie pomylic jednego z drugi,
a poza tym ciepła bliskich i duzo zdrowia...
wesołych swiat i lepszego nowego roku!
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co Wam tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
Wesołych Świąt i Szczęśliwego
Nowego Roku !
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2011-12-24, 17:12
wesolych swiat koledzy!!!
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2013-12-24, 12:24
Dział chyba dobry , temat właściwy
Wszystkiego naj naj najlepszego, zdrowia,szczęścia,pomyślności z okazji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia, mniej trosk życia codziennego i niezaVWodności ventolotów i szampańskiego początku 2014 roku!!!!
Ja tez zycze wszystkim wsztystkiego coraz najlepsze, sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym, extra sylwestra no i oczywiście udanego roku 2014 zarówno dla was jak i dla waszych Ventek
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Zdrowych i wesołych świąt Koledzy i Koleżanki i oczywiście dużo fantów do autek pod Choinką
a To takie życzenia które znalazłem i nie mogłem się powstrzymać żeby ich nie wstawić
Dziś Mikołaj jest nie w sosie,Elf przeleciał mu gosposię,W akcji zemsty dziad brodaty,ruchał wszystkie inne skrzaty,Renifery oburzone bo ich tyłki też ruszone,a więc żeycze Wam Wszytskiego Najlepszego by Mikołaj Was nie "tegos"
Ja życzę Wam przede wszystkim tańszego paliwa,
mniej mandatów, szerokości, cierpliwości,
szczęścia, zdrowia, pomyślności,
dużo piniondzów, sukcesów oraz
szczęśliwego nowego roku
Modów bez liku gadżetów w koszyku, żeby auto się sprawowało i radochę z jazdy dało, forumowiczom kasy przybyło i na przyszłoroczny zlot więcej was przybyło Najlepszego
Moi Drodzy!
Spędziliśmy razem już trochę czasu, więc myślę, że życzenia są jak najbardziej na miejscu
Z okazji Świąt życzę Wam przede wszystkim zdrowia, spokoju oraz ciepłej rodzinnej atmosfery. Pragnę Wam również życzyć, by Wasze autka nigdy się nie psuły, płyn w spryskiwaczach nie zamarzał, drogi zawsze były suche i przyczepne, aby autostrady były tylko niepłatne, aby w drogach nie było tylu dziur, by patrole policyjne kończyły kontrolę zawsze jedynie na upomnieniu, by akumulator nie rozładowywał Wam się nawet przy -25 stopniach na zewnątrz, byście zawsze trafiali na zielone światło i nigdy - na niedoświadczonych kierowców w samochodzie przed Wami
W dniu Bożego Narodzenia
życzę Wam marzeń spełnienia
żeby konie pod maską nie padały
żeby mandaty się nie sypały
zero awarii
opon nie do zdarcia
baku pełnego za grosik
i rarytasów na aukcjach cosik
Każdego roku o tej samej porze,
każdy życzy wam co tylko może.
Ja korzystając z tej sposobności,
życzę Ci wam szczęścia, zdrowia i radości.
To o czym marzycie by się spełniło,
a to co kochacie aby wasze było Najlepszego!
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 41 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2016-12-25, 12:33
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciał bym złożyć wszystkim forumowiczom i posiadaczom ventek najserdeczniejsze życzenia.
Przede wszystkim bezawaryjności naszych pojazdów,
dużych przebiegów,
małego spalania,
żadnego szarpania,
dużo modzenia,
zero rdzewienia,
sztywnego zawiasu
i dobrego spasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum