Silnik: .:R32 Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 10 Mar 2013 Posty: 63 Skąd: GDA
Wysłany: 2014-01-20, 19:41
RH odjechały do nowego właściciela. Od jakiegoś czasu już szukałem felg na nadchodzący sezon, ale nic ciekawego wg mnie nie było. Dziś natknąłem się na pewien komplecik który przykuł mą uwagę i mam nadzieję, że w sobotę dobije targu Zdradzę tylko że tym razem felga będzie 3tlg.
Wysłany: 2014-02-04, 21:37
Auto będzie do obejrzenia na Faktorii w Pruszczu Gdańskim Tym samym jeśli auto komuś z Was się podoba zachęcam do codziennego głosowania http://www.vwmania.pl/?id...s-info2014&i=32
Wysłany: 2014-11-20, 15:04
Dawno mnie tu nie było bo i mało się przy aucie działo, ale zaczynam nadrabiać :hmm:
I tak zabrałem się za kompletowania czarnego wnętrza, dorwałem w końcu czarne plastiki do 5d taki mały rarytasik a to dlatego, że większość jak nie wszystkie plastiki które się przewalały przez allegro nie miały regulacji tylnych pasów, mi udało się dorwać takie które ową regulację posiadają :bigok:
Być może niebawem wpadnie kolejny temat układanki z cyklu "black inside" :chytry:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum