ja już i tak zdecydowałem że zostaje srebrny bo nie lubię jak coś się zlewa a w przypadku czarnego znaczka właśnie tak jest ... Poza tym jak pisałem srebrny pasuje do wnętrza lampy bo wkład jest czarny ale odbłyśniki wkoło soczewki i długich są właśnie srebrne
_________________ W żyłach benzyna,
a w sercu turbina
Rewelacyjne mody! Widać, że masz wyczucie w dobieraniu tego wszystkiego, dzięki czemu autko ma klasę! Tak jak inni, bardzo jestem ciekaw wnętrza...
kubala_ napisał/a:
Mati_89 Powiem CI ze ja bym założył nawet samą wkładkę bez dolotu napewno będzie czuć róznice i zmieni się dźwięk na bardziej basowy także polecam za te pięniądze się opłaca.
A jak w przypadku TDI? Jest sens inwestować w taki filtr? Jeśli chodzi o dobicie, to z czego jest ta rurka?
wnętrze wiele się nie zmieniło, praktycznie podświetlenie deski i wszystkich przycisków na czerwono-białe , wnętrze o tyle charakterystyczne że jasne
a co do filtra w dieslu to ciężko mi powiedzieć czy to coś da bo w dieslu podstawa to program a rurka jest kupiona zwykła w sklepie z jakiegoś sztucznego tworzywa , ważne żeby była w środku gładka oraz żeby nie była ani za mała średnica ani za duża
Podsumowując inwestować zawsze warto ponieważ takiego filtra przez następne lata nie będziesz musiał wymieniać bo się nie niszczy , tylko trzeba go co jakieś 10 tyś km umyć i nasmarować olejkiem i tyle
a w sercu turbina
Dawno nic sie nie działo i w końcu znalazłem kierunki czarne DEPO i jestem przeszcześliwy , wyglada zajebiscie wymienilem rowniez kierunki boczne na czarne Sonar , żeby ladnie pasowały do lampek frontowych i jest blenda USA zalożona
Jak tylko bedzie ladniejsza pogoda to zrobie fotki
A z niewidocznych rzeczy to wywalilem kata i wstawilem przelotowy tłumik , generalnie w tej chwili jest na dwóch przelotowych tłumikach (tylko końcowy mi jeszcze został do wyrzezbienia - bo nie chce go wymieniac bo bedzie za glosno , tylko wizualnie chce przerobic na dwururke sciętą pod skosem . I to by było na tyle
a w sercu turbina
lukasz kierunki kupiłem nowe ostatnie 2 sztuki miał facet i zapłaciłem 50 zł na kpl. tłumik końcowy zostawie chyba seryjny tylko przerobie go na dwururke scieta pod skosem , bo bedzie za glosno teraz mam i tak przelot tylko koncowy go dławi i wycisza
A zdjecia jak sie ta je...a pogoda poprawi pzdr
a w sercu turbina
dawno mnie nie było na forum praca praca praca , kupiłem teraz auto dostawcze i niestety z wielkim żalem muszę się rozstać z moją Ventką - brak funduszy na utrzymanie 3 aut. . Więc jak ktoś chce autko naprawdę w idealnym stanie wizualnym i mechanicznym to zapraszam na PW lub lepiej kom. 607-215-689 (brak internetu)
Pozdrawiam wszystkich
a w sercu turbina
Ostatnio zmieniony przez kubala_ 2010-11-17, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
No mi też się smutno zrobiło ... Ale cóż takie życie . Oby dbał o autko tak jak dbał 100P i ja Generalnie był zachwycony
Mlody poszła do Piwnicznej Zdroju pod sama granice praktycznie Slowacka
a w sercu turbina
Może nic mu się nie popsuje autko naprawdę w stanie bardzo dobrym poszło - co było do wymiany to powiedziałem nic nie ukrywałem - łożyska tył i klocki przód
a w sercu turbina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum