U czemu dopiero teraz to obejrzałem???
Odważny pojekt,szczerze powiedziawszy to sie w tym chyba zabujałem.
Zawsze marzyłem o vento w cabrio tylko te 2 drzwi by mnie bolały troche.
Ładnie,ładnie.
Az zal że trzeba czekać na dalsze mody.
projekt od dłuższego czasu obserwuję i podziwiam! Szacun za nowy pomysł na polskiej scenie i za pracę wsadzoną w projekt!!! Efekt jest mega dobry i trzymam kciuki za projekt w 2014 bo cos mi sie widzi ze troszku pucharow zgarnie
Silnik: 2.8VR6
Wysłany: 2014-01-26, 19:56
Ok jednak odstępuję od tego pomysłu z wnętrzem od 20 Jahre ewentualnie gałka zmiany biegów będzie z 20 Jahre albo Motorsport. Jedynie przednie fotele wymienię na skórzane Recaro z CC. Teraz jak będę w maju na urlopie mam zamiar zmontować Air-Ride i skończyć blacharkę na tip top. Oraz rozebrać wszystko żeby przygotowywać go do lakierowania. Ale przed lakierowaniem konserwacja tak że nie nastąpi tak szybko lakierowanie, lakierowanie planuję w przyszłym roku przed sezonem zobaczę jeszcze jak z urlopami będzie.
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2014-01-26, 20:16
powiem szczerze że jak zobaczyłem że coś w temacie napisane to pomyślałem że zaraz zobaczę fotki furki przygotowanej do sezonu....
szkoda ale nadal trzymam kciuki i podziwiam za pomysł
Silnik: 2.8VR6
Wysłany: 2014-05-11, 22:59
Siema po długim czasie.
Więc prace trochę ruszyły i czas na aktuala.
Więc na początku wraz z Wróblem pospawaliśmy układ wydechowy przelot 55 zakończony tłumikem z Golfa 2.0 GTI 115KM i przedłużone końcówki wydechu.
wątek na zonie przeczytałem chyba z 10 razy, projekt tak kozacki ze to w glowie się nie mieści
na serio wielki szacun za te odwagę
a pokazałem to kumplom na vwlkp. to pierwsze co to nie jakiś pozytywny komentarz tylko z góry poleciał taki hejt ze szkoda gadać ;/
_________________ Wciskam gaz, zegar przestaje mierzyć czas
Lewy pas, zaglądam śmierci w twarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum