Mam pytanie. Czy do vento bez przeróbek będą pasować fotele i kanapa od golfa IV. Mogę za nie dużą kase takowe kupić ale nie wiem czy mocowania są takie same. Jeśli jest taki temat juz to proszę o zamknięcie tematu a post przenieść do istniejącego
Pitolita glupoty. Nie straszcie. Nie tnij mocowan ! Przednie fotele tylne slizgi pasuja przod plaskownik w ksztalcie "L" cztery dziury w nim, i dwie dziury w oryginalnych mocowaniach. I tyle jak najnizej mocuj uchwyty byle tylko szyna fotela sie nie opierala o niego. Tyl, hmmm boczne dolne mocowania pasuja idealnie. Srodek plaskownik 6 dziur przykrecasz w oryginalne mocowanie, a uchwyt srodkowy przykrecamy do plaskownika ma 4 sruby ok 8cm w prawo musi byc uchwyt przesuniety, sprawdz dawno to robilem, w srodek pret 16-18mm zmierz, bo vento ma wypustki z foteli a mk4 dziury. Gorne mocowanie za nic nie pasuja, oryginalne demontuje sie, wykreca, trzeba dorobic uchwyty najlepiej z blachy . Jak cos pisz, dzwon. Cala zabawa 3-4h
fotele z Venta do b3 na pewno pasują bo do kumpla wkładaliśmy ale nie pamiętam czy kanapę też montowaliśmy.
A jak jest z b4 to nie jestem pewien ale możliwe że też pasuje.
TigerZary, szukaj foteli od 3 ja niedawno kupiłem w zajebistym stanie fotele od XX Jahre do tego ze swoich starych przełożyłem dół żeby mieć jeszcze jedną opcję regulacji której nie bylo w XX Jahre i przekładałem maty grzewcze. Tak samo ściągałem całą tapicerkę z foteli i kanapy i prałem w pralce, w związku z powyższym mam teraz XX Jahre grzane dupy itd jak nówki
Ostatnio zmieniony przez Mateush 2014-09-21, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum