Taki pomysł ciekawy i nietypowy, tylko martwi mnie wizja ingerowania w spójnośc budy... Nie wiem czy przy jakimkolwiek, teoretycznym, dzwonie, vento po prostu się nie poskłada I sam proces modyfikacji też do łatwych nie należy... Trzeba to wszystko przemyślec. W międzyczasie zajmę się doposarzeniem wnętrza.
Wygląda fajnie ale na mój gust lepiej wygladałoby troszkę niżej wtedy ideał Mi tez się marzy coupe, szkoda że vento nie wychodziły takie jak poprzedniczka Jetta II, bo napewno miałby duuuże wzięcie
_________________ "Diesel kopci, Diesel czadzi, Diesel nigdy Cie nie zdradzi"
Tomaszex, Nie martw się, gleba dojdzie w swoim czasie. A gdyby venta w coupe wychodziły z fabryki, fakt posiadania takiego egzemplarza przestałby komukolwiek imponowac
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2014-09-24, 21:19
co do vento coupe jest juz jedno w polsce i cabrio jak i pickup też a jak z ingerencją w konstrukcje budy no cóż coś za coś nie ma ryzyka nie ma zabawy
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 1.8 AAM Pomógł: 5 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2013 Posty: 653 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-09-25, 07:15
Jeżeli martwisz się o ingerencję w budę i potencjalny dzwon (słusznie zresztą) to zawsze możesz wrzucić klatkę. Co do tego czy warto - nikt Ci raczej nie powie. Jest z tym jak sam widzisz trochę zabawy i sam musisz określic jak bardzo Ci się w związku z tym chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum