Witam wszystkich;-) potrzebuje porady jak zamontowac te lampy
http://www.mapet-tuning.c...ages/LPVW88.jpg chodzi mi o podlaczenie tych szesciu kabelkow ktore sa przy tej lampie od spodu i o montaz silniczka regulacji:-)
Nie taki badziew:-D napewno beda lepiej swiecic niz oryginal:-) ale dobra bo nie o to tu chodzi czy badziew czy nie, chcialbym jakos podlaczyc te wszystkie kabelki zeby wszystko dzialalo,i oczywiscie silniczek regulacji:-)
Jest tyle samo kabli co w oryginale??to po kolorach widac a jak jest cos namieszane to napisz do Mapeta i Ci wyjasni no i instrukcja sie klania tez najpierw
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2015-04-04, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: AFN++ Pomógł: 34 razy Wiek: 42 Dołączył: 01 Mar 2012 Posty: 1736 Skąd: Warka
Wysłany: 2015-04-05, 00:12
Daj zdjęcia tych kabli w lampie bo nikt tu wróżką nie jest. Albo popatrz gdzie który z nich idzie. A silniczki wkładasz w miejsca tych sztywnych kołków które są na dole po zewnętrznych stronach lamp.
Domyslilem sie, ze to od ringow i pozycji:-) ale nie wiem gdzie to podlaczyc...Niestety instrukcji nie dostalem.Wrzuce foto jak bede w domu,bo swietuje:-D
Silnik: AAZ Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 110 Skąd: DSR
Wysłany: 2015-04-07, 12:35
Wszystkie trzy czerwone kabelki wpinasz pod kabel postoju ten biały u góry. A czarne pod czarny. I to cała filozofia
Nie wiem czy da się przełożyć silniczek do regulacji ale dzisiaj będę to sprawdzał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum